Koopcentraal
Image default
Bedrijven

De 3 beste manieren om jouw geld en pasjes te bewaren

Briefgeld en kleingeld is tegenwoordig nauwelijks meer in omgang. Je zou het misschien niet merken maar bijna 5 miljoen Nederlanders maken tegenwoordig gebruik van een pinpas of creditcard om hun betaling mee af te ronden. De gemiddelde Nederlander heeft zo’n 10 pasjes in zijn portemonnee, maar waar laat je al die pasjes en eventueel brief- en kleingeld? In deze blog lees jij welke 3 manieren er zijn om jouw geld en pasjes te bewaren.

1.Secrid wallet voor veiligheid en gemak

Mensen stoppen tegenwoordig alles in hun (broek) zakken van sleutels, mobiel tot enkele pasjes. Het gevolg is dat je geen overzicht meer hebt. Bovendien kan je makkelijk dingen kwijtraken. De Secrid wallet is de oplossing voor jou! Deze portemonnee laat het overtollige achterwege en neemt enkel dingen mee die voor jou belangrijk zijn. In de Secrid Wallet kunnen zo’n 10 pasjes, verder heb je ook nog ruimte voor klein- en briefgeld, bonnetjes en visitekaartjes. Deze Secrid Wallet heeft een erg slank profiel dat gemakkelijk in jouw zak past. Verder is deze slimme portemonnee zo ontworpen dat jij in een hand omdraai jouw pasjes eruit kan schuiven. Om ongewenste draadloze communicatie en schade te voorkomen heeft de Secrid Wallet een aluminium behuizing. Kortom, een perfecte allround portemonnee.

2.Heuptasjes worden steeds populairder

Veel verschillende merken produceren tegenwoordig heuptasjes. Vooral onder de jongeren zijn ze populair geworden. Deze heuptassen zijn handig voor evenementen, wandeltochten en vakanties. Maar ook voor alledaags gebruik zijn ze ideaal. Je kan er geld en pasjes in opbergen, terwijl het makkelijk en veilig om jouw heup is bevestigd. De heupband is verstelbaar, zodat het comfortabel zit. Als je geen huidirritatie en een strakke en zachte afwerking wilt dan kies je voor een Moneyband. De Moneyband is voorzien van Coolmax, wat aangenaam is voor jouw huid en een optimale vochtregulatie geeft.

3. Een tas is een simpele oplossing

Ben je student of scholier en wil jij geen portemonnee? Dan is een schooltas altijd een goeie optie om jouw geld en pasjes in op te bergen. Een schooltas heb jij als scholier of student altijd nodig voor de zware boeken en eventueel een laptop. Tegenwoordig hebben schooltassen ook handige opbergvakken waarin jij je geld veilig en wel kan opbergen.