Koopcentraal
Image default
Sport

Ben jij opzoek naar een energie boost voor je workouts?

 

Wellicht is de Sterrenstof Pre workout dan iets voor jou. Dit poedervormige supplement  is de manier om het maximale uit je workouts te halen. Maar wat is het precies? Hoe gebruik ik dit goed? En waarom gebruiken mensen het in de sportschool? In dit artikel zal ik dit allemaal beantwoorden. 

Wat is een pre workout?

Ik zal je vast geruststellen. Er is niks ergs, raars of vreemds aan een pre workout. Het is simpelweg een speciaal samengesteld product met ingrediënten die je kunnen ondersteunen tijdens je workout. Je kunt hierbij denken aan:

  • Je uithoudingvermogen

  • Meer kracht

  • Een beter herstel

  • Meer energie tijdens je workout

De werking van een scoop

Veel mensen in de gym drinken een pre workout voor hun training. Ze gebruiken dit als energie boost om hun workout door te komen. Iedereen wil natuurlijk fit zijn tijdens de training, ookal is die drempel om te gaan soms zo groot. Een scoopie van een Pre workout kan net dat duwtje in de rug zijn waardoor jij wel even de sportschool in gaat. 

De werking is veelal te danken aan de Cafeïne in het product. Deze stof zorgt namelijk voor de energie en focus die je krijgt. Deze vorm van cafeïne is een stuk geconcentreerder dan de cafeïne in je bakje koffie. Het heeft hierdoor meer effect en je krijgt een stuk minder hoofdpijn. Zo kan je dus als luie bankhanger toch een echte gymrat worden. 

Hoe neem je het?

Je neemt een pre workout 10-15 minuten voor je training in. Dit doe je door een dosering ( ongeveer 1 maatschepje) te mengen met 250-350 ml water. Er wordt aangeraden om dit in 1 keer op te drinken. Zo kan je de effecten het beste ervaren. 

De Pre workout van Sterrenstof

Mocht je op zoek zijn naar een goede pre workout, kan ik je die van Sterrenstof zeker aanraden. Deze Pre workout is van hoogwaardige kwaliteit en erg lekker van smaak. De samenstelling is ook iets minder zwaar ten opzichte van de andere. Zo is hij voor iedereen toegankelijk. Neem gerust een kijkje op de site van Sterrenstof. Buiten hun pre workout hebben ze namelijk een breed aanbod supplementen om jouw te helpen tijdens het bereiken van je fysieke doelen. Stel ook gerust al je vragen, het team van Sterrenstof helpt je graag.