Koopcentraal
Image default
Zakelijk

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een tablethouder

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een tablethouder. Wat zijn de verschillen tussen verschillende tablethouders? Wat zijn de beste tijden om een ​​wandhouder te kiezen? In welke situaties is een tafelstandaard beter? In dit bericht wordt alles in detail uitgelegd, zodat u weet waar u op moet letten.

Wat zijn de verschillende soorten tablethouders?

Alles wordt geregeld voordat we beginnen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de markt voordat we beginnen. De volgende vier categorieën zijn grofweg in te delen in tablethouders:

  • Hoezen/cases
  • Wandhouders
  • Tafelstandaards
  • Vloerstandaards

Wat zijn de opties?

Deze houders kunnen ook worden aangepast met een verscheidenheid aan opties om hun functionaliteit te verbeteren: 

Waterdichte tabletbescherming

Tablet houders/hoezen die geen houder hebben (alleen ter bescherming). Tablethoezen zijn het eenvoudigste type tablethouders. Deze hoezen bieden bescherming tegen krassen tot totale waterdichtheid (afhankelijk van het model). Deze hoezen variëren in kwaliteit en deze is vaak direct gerelateerd aan hun prijs. Hoewel veel smartphones nu waterdicht zijn, is beschermd alleen een goede tablet cover tegen het krassen en beschadigen door vallen en stoten.

Wandhouders

Zowel zakelijke als particuliere gebruikers gebruiken muurbeugels. Wandhouders zijn thuis populair voor domotica aansturing. Een muurbeugel voor iPads is erg populair onder consumenten/particulieren. De tablet staat altijd op zijn plaats als je hem niet gebruikt. Dit is ideaal voor huishoudens met veel rommel en waar spullen makkelijk kwijt raken. Deze houders zijn zakelijk zeer gewild als de tablet worden gebruikt voor toegangscontrole, in-/uitklokken of als informatief digitaal prikbord.

Standaards voor tafels

De tafelstandaard maakt je leven zoveel gemakkelijker. Deze accessoire kan voor veel doeleinden worden gebruikt, waaronder koken en tv kijken terwijl je je boterham eet. Tafelstandaards worden in het bedrijfsleven vaak gebruikt voor advies en verkoopgesprekken. De relevante data deel je eenvoudig met je gesprekspartner en je bent vrij om producten te tonen en af ​​te demonstreren.

Vloerstandaards

Deze vloerstandaards worden zelden privé gebruikt. Ze komen vaker voor bij bedrijven. Ze zijn te vinden op plaatsen waar veel voetverkeer is. Denk aan beurzen en congressen, maar ook aan markten en andere grootschalige evenementen. De mogelijkheden van interactie met uw doelgroep zijn eindeloos in combinatie met de juiste marketingstrategie en software-implementatie. Een tablet kan worden gebruikt om leads te genereren of klantprofielen te verrijken door de juiste informatie op te vragen.

Voor meer info :