Koopcentraal
Image default
Tuin en buitenleven

Advies nodig omtrent agrarisch natuur- en landschapsbeheer? Deze experts staan klaar voor u

Natuur is nog steeds een belangrijke factor in de maatschappij en dient als gevolg natuurlijk beschermd te worden. Heeft u een stuk grond gekocht maar wilt u eerst erachter komen of u de omliggende fauna en flora niet zou schaden? Dan kunt u maar best eens praten met Staring Advies uit Hoog-Keppel bij Hengelo. Zij weten perfect wat u kunt doen en wat niet mag.

Laat u inspireren door dit ecologisch adviesbureau

Wilt u meer te weten komen over een aanliggend stukje grond, op vlak van fauna en flora, en zoekt u daarvoor een deskundig en professioneel ecologisch adviesbureau? Dan kunt u stoppen met zoeken en kennis inwinnen in verband met agrarisch natuur- en landschapsbeheer bij deze experten. Zij bieden trouwens ook leerrijke manieren aan om kinderen te stimuleren meer respect en betrokkenheid voor en met de natuur te tonen. U kunt hen inhuren om op een speelvolle manier de kinderen alles over de natuur te leren. Dit project heeft Staring Educatie en is maar een enkel voorbeeld van de vele projecten die deze experts hebben lopen.

De diensten van deze experts

De professionals van dit ecologisch adviesbureau helpen u graag bij verschillende zaken die u dient af te werken omtrent agrarisch natuur- en landschapsbeheer. Zo voeren zij bodemonderzoeken uit en doen zij aan detachering. Hierbij kunt u tijdelijk of voor langere tijd over één of meerdere van onze specialisten beschikken. Dit is handig mocht u door omstandigheden zoals onderbezetting, ziekte of overbelasting van uw werknemers snel over extra kennis of capaciteit willen beschikken. Ook voor archeologisch onderzoek, waarvoor zij samenwerken met KSP Archeologie, kunt u een beroep doen op dit professioneel kantoor.

Huur de experten van dit bureau in

U kunt rekenen op de specialisten van dit ecologisch adviesbureau wanneer het aankomt op advies omtrent agrarisch natuur- en landschapsbeheer. Wilt u meer te weten komen over wie ze zijn en wat ze doen of wilt u een afspraak maken? Contacteer hen dan zeker, dat kan door de contactgegevens op hun website!