Koopcentraal
Image default
Zorg

Acupunctuur naar uw unieke wensen

Heeft u al een tijdje lichamelijke klachten? Heeft u alles geprobeerd maar nog steeds geen resultaat, dan kunt u terecht bij ons, bij beste acupunctuur Arnhem. Hier behandelen wij u volgens een zorgvuldig aangepast behandelplan na een persoonlijk consult. Acupunctuur is een oude Chinese geneeskunst gebaseerd op de natuurlijke energie structuur in het lichaam. Deze is als een netwerk wat verbonden is met verschillende punten op uw lichaam. Door stimulatie of activatie van deze punten kunnen bepaalde klachten worden verholpen. 

Voorbeeld

Wilt u stoppen met roken? Heeft u last van hooikoorts? Of voelt u zich in het algemeen onrustig in uw hoofd en lichaam? Voor al deze klachten kunt u terecht bij acupunctuur Arnhem. Wij kijken samen met u waar u behoefte aan heeft en wat het is wat u wilt bereiken met de therapie. Alle soorten kwaaltjes, van spierpijn tot hoofdpijn tot benauwdheid, een snotterig neusje, een hoestje, gebrek aan concentratie, stijve gewrichten, nachtmerries, slechte of te grote eetlust, alcoholisme, verslaving middel, allergie voor uw huisdier, wij helpen u met uw klacht. 

Arnhem

In Arnhem, zo ver van de randstad verwijderd kunt u als nog klachten hebben van een hectisch leven vol drukte en overdaad. Woont u in de regio Arnhem, zoek dan niet verder want wij hebben het antwoord voor u bij acupunctuur Arnhem. Wij zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto en er zijn wel degelijk verscheidene parkeergelegenheden nabij en in de buurt. Ook voor de studenten van de kunstacademie Artez zijn wij goed bereikbaar want zeg nou zelf, er is niets meer verbonden dan de kunst en geneeskunde. Graag ontvangen wij u in een rustgevende helende omgeving waar u zich volledig op herstel kunt richten voor een gezonde nieuwe dag waar de zonnestralen uw lichaam zullen zegenen en omarmen met geluk.