Koopcentraal
Image default
Zorg

De juiste ziektekostenverzekeraar

Heeft u een ziektekostenverzekeraar die bij u past? Of had u beter een andere keuze kunnen maken? Iedereen heeft andere zorgbehoeften en het is mooi als uw zorgverzekering hier zo goed mogelijk op aansluit. Daarom is het goed om kritisch te zijn bij het afsluiten van een zorgverzekering. Verschillende factoren zijn hierbij van belang. Niet alleen de hoogte van de premie, maar ook de keuze in aanvullende verzekeringen, de mogelijkheid om een tandartsverzekering af te sluiten, of de betrokkenheid van de ziektekostenverzekeraar bij haar verzekerden.

De voordelen van een Salland zorgverzekering

Woont u in de provincie Gelderland of Overijssel? Dan kunt u kiezen voor een zorgverzekering van Salland. Dit is een regionale zorgverzekeraar, speciaal voor iedereen uit deze regio. Salland is kleinschalig en staat daardoor dicht bij haar klanten. Daarnaast kunt u bij Salland elk jaar weer rekenen op een eerlijke zorgpremie. Verder heeft u bij ons ruime keuze als het gaat om aanvullende- en tandartsverzekeringen. Salland bekommert zich om de kwaliteit van de zorg die geboden wordt. Daarom gaan we regelmatig in gesprek met diverse zorgaanbieders. We weten wat er speelt op dit gebied en kunnen u adviseren over de beste behandelingen dicht bij huis.

Tandverzekering apart afsluiten

Vindt u een goede tandartsverzekering belangrijk? Dan biedt Salland u hierin genoeg mogelijkheden. We bieden drie tandartsverzekeringen met elk een andere dekking. U kiest de juiste aan de hand van de tandartskosten die u het komende jaar denkt kwijt te zijn. U kunt een tandverzekering afsluiten naast uw basisverzekering of naast uw basis- en aanvullende verzekering. Voor kinderen jonger dan 18 jaar worden ook orthodontie kosten vergoed vanuit de tandverzekering. Bent u ouder dan 18, dan geldt dit niet in alle gevallen. Meer informatie hierover vindt u op onze website, maar onze klantenservicemedewerkers helpen u ook graag verder.

https://www.salland.nl/