Koopcentraal
Image default
Dienstverlening

Zoeken naar rondreis Israël

De zoektocht naar een rondreis Israël was niet een heel moeilijke. Ik was namelijk opzoek naar een reisorganisatie die een rondreis door het mooie land Israël regelt.ik ben een jeugdleider van een kerk in Utrecht. Ik wil graag met een groep jongeren een reis door Israël gaan maken. Hierin wil ik graag dat ze op een andere manier, als in de kerk, kennis maken met God. Ik wil graag een reis vinden die voor zowel tieners als jongeren interessant is. Ik wil dat ze veel leren over de Bijbelse geschiedenis en met eigen ogen de geschiedenis gaan zien. Echter moet deze reis niet super veel kosten want het zijn natuurlijk wel jongeren. De rondreis Israël ben ik, samen met een andere jeugdleider, op gaan zoeken op internet. In die zoektocht zijn we al snel geslaagd, want veel organisaties die dit soort reizen aanbieden zijn er niet.

Rondreis Israël kiezen

Tijdens de zoektocht naar een rondreis Israël zijn we uitgekomen bij een reisorganisatie genaamd, Israël Idoed reizen. Deze hebben we gevonden en bekeken. Deze reisorganisatie biedt veel verschillende reizen aan, met verschillende doeleinden. Deze reizen hebben we allemaal doorgelezen en met elkaar vergeleken. We willen namelijk kiezen voor een reis die de jongeren leuk vinden. De reis moet informatief zijn, maar ook leuk. Er moet tijd zijn voor bezinning, vrije-tijd en uitstapjes naar interessante bezienswaardigheden. Met die eisen in ons achterhoofd zijn we de reizen gaan bekijken en hebben gekozen voor een christelijke groepsreis op maat. Samen wordt er een programma samengesteld voor rondreis Israël. Die voldoet aan de bezienswaardigheden die je graag wilt zien. We hebben de jongeren daarom gevraagd een lijst van bezienswaardigheden door te sturen, uit Israël die ze graag wilde zien en naar aanleiding die lijst hebben we een reis samengesteld.


Inmiddels is de rondreis Israël samengesteld en het vliegtuig vertrekt aankomende zomer, we hebben er zin in! Dankzij Israël Idoed Reizen gaan we een reis tegemoet die geheel aan de wensen van de tieners en jongeren voldoet.

Voor meer info :