Koopcentraal
Image default
Dienstverlening

50 jarig jubileum

Wanneer een echtpaar 50 jaar getrouwd is noemen ze dit een gouden huwelijk. Dit is een hele prestatie en vaak wordt dit ook uitbundig gevierd met vrienden en familie. Wat vaak voorkomt dat gedaan wordt is het afhuren van een zaaltje of het organiseren van een tuinfeest. Gezellig met al je familie en dierbaren een drankje doen en een hapje eten. Het is heel bijzonder als je het gouden jubileum haalt. Veel echtparen halen het niet omdat één van hen overlijd of omdat het tot een scheiding uitloopt. Iets dat tegenwoordig natuurlijk regelmatig voorkomt! Lees in deze blog meer over 50 jaar getrouwd.

Cadeau van de man

Wanneer er weer een jaar bij komt geeft de man vaak een cadeau aan de vrouw. Een veel voorkomend cadeau is het geven van een bos rozen. Maar dit kan nog leuker en specialer. Geef je vrouw een bos rode rozen. Per jaar 1 roos en doe er dan witte in het midden. De witte roos is als teken voor huwelijksgeluk voor het komende jaar. Als dit ieder jaar gedaan wordt, kan je huwelijk nooit meer stuk, zoals ze wel eens zeggen!

Cadeau 50 jaar getrouwd

Wanneer er iemand 50 jaar getrouwd is kan je het echtpaar niet met legen handen onder ogen komen. Vaak geven het echtpaar dan een feest of vieren het met een kleine groep vol geliefden. Als familieleden wil je dan natuurlijk een origineel, onvergetelijk, leuk cadeau geven. Daar heeft Jilster iets op gevonden. Zij bieden jou de mogelijkheid een prachtig tijdschrift te maken. Samen met een groepje maak je allerlei verschillende pagina’s en je laat deze dan drukken bij Jilster. Je kan iets over het paar schrijven, je kan onvergetelijke momenten beschrijven en je kan door vrienden een pagina laten maken met waarom zij zo goed bij elkaar passen. 50 jaar getrouwd zijn is echt iets om trots op te zijn en dus mag daar ook wel iets tegenover staan. Je maakt dit originele cadeau samen en overhandigd het. Dit zal een super mooi moment zijn dat jij nooit zal vergeten. Neem een kijkje op jilster.nl/50-jaar-getrouwd voor meer informatie!

Voor meer info :