Koopcentraal
Image default
Dienstverlening

Wat kost een slotenmaker nou eigenlijk?

Het overkomt iedereen uiteindelijk weleens dat ze buitengesloten raken en een slotenmaker nodig hebben. De vraag is dan wat mag een slotenmaker Den Haag nou eigenlijk kosten en wat is te veel?

De prijzen van een slotenmaker Den Haag moet je in twee categorieën plaatsen. De eerste zijn de reguliere diensten waarvoor je een afspraak maakt en een slotenmaker Den Haag langskomt. De afspraak staat van tevoren in de agenda en de diensten worden op reguliere kantoortijden uitgevoerd. De tweede zijn diensten waarvoor geen afspraken zijn gemaakt zoals wanneer iemand buitengesloten raakt en deze diensten vallen ook vaak buiten de reguliere kantoortijden.

De eerste is natuurlijk veel goedkoper dan de tweede categorie want de eerste valt binnen reguliere kantoortijden en de slotenmakers hoeven geen toeslagen betaald te krijgen. Alles wat buiten reguliere tijden valt is duurdere omdat hier toeslagen voor betaald moeten worden en de slotenmaker Den Haag krijgt ook betaald voor de tijd dat ze oproepbaar zijn. Zo valt het veel duurder uit wanneer je in de avond buitengesloten raakt en een slotenmaker Den Haag nodig hebt.

De prijzen kunnen tussen de 70 en 90 euro zitten voor het openmaken van de deur. Het kan echter duurder worden wanneer er meerdere sloten op de deur zitten of wanneer deze vergrendeld zijn.

slotenmakerdenhaag.nl/

locksecure.nl/