Koopcentraal
Image default
Bedrijven

Verbind je android smartphone met een groter scherm

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone. Met dit handige apparaat lijkt het soms alsof je een kleien computer in je handen hebt die alles kan. Dat is niet raar want de afgelopen jaren zijn deze kleine power computers zo snel en sterk geworden dat ze sneller zijn dan computers van enkele jaren geleden. Sommige mensen zeggen daarom dat je geen pc meer nodig hebt omdat je alles op dit kleine apparaat kan doen. In grote lijnen  klopt dit enigzins, je kan alles doen op het apparaat en hebt geen sterke pc nodig. Echter is er wel een klein probleem en dat is het scherm. Dit is in veel gevallen redelijk klein en daardoor niet geschikt om urenlang te gebruiken. Gelukkig zijn hier vele oplossingen voor

Smart tv voor je android

Fabrikanten van diverse grote telefoonmerken zagen dit probleem al een aantal jaren eerder opkomen. Om deze reden kan je nu een soort smart tv’s kopen waarmee je gemakkelijk netflix kan kijken, youtube kan starten en zelfs webpagina’s kan bekijken. Smart tv’s zijn hot en dat is niet voor niks. Buiten deze tv heb je namelijk niks anders meer nodig en heb je met een druk op de knop een heel media en entertainment centrum voor je ogen. Kosten van deze tv’s kunnen wel erg oplopen en daarom zijn deze lang niet voor iedereen geschikt. Gelukkig bestaan er ook een aantal goedkopere alternatieven die je kunt gebruiken om je tv smart te maken.

Een androidbox aansluiten op je tv

Heb je geen smart tv maar wil je wel gebruik maken van alle functies die zo’n soort tv je te bieden heeft? Dan kun je een aparte ontvanger aanschaffen en deze gemakkelijk aansluiten op je oude tv. Deze ontvanger of androidbox tv, maakt het mogelijk om bijna alle functies van je android over te zetten naar je tv. Netflix, youtube en whatsapp zijn slechts enkele apps die je hierop kunt gebruiken. Dit maakt het een perfecte manier om met de familie een film te kijken zonder veel gedoe, je favoriete foto’s te laten zien aan je familie of vrienden of samen te browsen op het internet. 

https://123waldo.nl/randappratuur/android-box.html