Koopcentraal
Image default
Dienstverlening

Trouwkaarten bestellen

Laatst ging ik trouwkaarten bestellen op de website www.defamiliedrukker.nl. Graag vertel ik in dit artikel waarom ik voor hen heb gekozen en hoe ik hen eigenlijk heb gevonden. Maar er zijn zoveel trouwkaartjes! Ook bij De Familiedrukker. Dus voor welke trouwkaart heb ik eigenlijk gekozen? Ook daar zal ik het een en ander over uitleggen.

Drukkerij voor trouwkaarten bestellen

Maar waar moet ik de trouwkaarten bestellen? En ook laten drukken natuurlijk voor de persoonlijke tekst die erin moet komen. Toen ik daarnaar ging zoeken op het internet vond ik al snel vele drukkerijen! Maar voor welke moest ik nu kiezen… Het viel mij op dat ze bijna allemaal dezelfde merken in hun assortiment hadden zitten. Maar daarvan was er één die een lagere prijs had dan de anderen. En dat was De Familiedrukker. Dat terwijl ook zij gewoon de bekende A-merken in hun assortiment hebben met dezelfde collecties etc. Ook las ik in de tekst dat zij als geen ander begrepen dat we voor de speciale dag natuurlijk ook een hele mooie trouwkaart willen bestellen. Voor persoonlijk advies konden wij altijd bellen! En omdat wij dat beiden graag willen, besloten we dan ook contact op te nemen met hen.

Contact met De Familiedrukker

Een vriendelijk persoon nam de telefoon op en vroeg hoe hij ons kon helpen. Wij gaven aan dat we graag wat advies willen hebben met voor welke trouwkaart wij moeten kiezen. Hij reageerde direct verheugd en vroeg ons naar wat voor een soort stijl wij op zoek waren. Daarbij gaven wij aan dat we iets moderns zoeken wat toch ook weer rust en een klassieke uitstraling heeft. Hij liet ons vervolgens naar het overzicht gaan met de kaarten van Belarto en beval ons aan eens te klikken op de selectie Love Collection. Daar zagen wij inderdaad hele mooie trouwkaarten. Sommigen inclusief een foto van het toekomstig getrouwde stel.

Die trouwkaart hebben wij dan ook besteld. En binnenkort krijgen we een proefexemplaar binnen.

Voor meer info :