Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket van Bax Houthandel

Laatst zocht ik naar lamelparket en kwam ik de website van Bax Houthandel.com tegen! Daar las ik dat je voordelig lamelparket kunt kopen. En van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit. Een ideale prijs- en kwaliteitsverhouding dus. Maar omdat ik een houten vloer niet gewoon online wil bestellen, maar het ook echt met eigen ogen wil bekijken, ben ik naar de dichtstbijzijnde vloerenwinkel van Bax Houthandel gegaan. Daar vertel ik in dit artikel graag meer over.

Lamelparket kopen

Toen ik op het internet zocht op lamelparket, kwam ik dus Bax houthandel tegen. Daar las ik dat zij twee verschillende soorten hebben: zowel budget lamelparket als multiplank. Eerstgenoemde zegt het al: het is voor een nog voordeligere prijs. Maar kwalitatief dan wel wat minder. En multiplank kunnen ook bredere planken worden. Dat vind ik zelf altijd heel erg mooi staan! Laatst was ik namelijk bij een kennis. En die had dat ook! Omdat ik daar dus graag meer informatie over wou hebben, ben ik hun assortiment gaan bekijken. En ze hadden allemaal een heel natuurlijke look. Iets wat ik erg mooi vind en ook goed bij de rest van mijn interieur past! Maar om alles goed te kunnen bekijken, ben ik dus naar de showroom van Bax Houthandel gegaan.

Bax Houthandel

Daar aangekomen werd ik direct hartelijk ontvangen door een medewerker van hen. Hij vroeg mij waar ik naar zocht, waarna ik aangaf dat ik graag een nieuwe houten vloer wil kopen. En dan bij voorkeur een multiplank van lamelparket. Toen we naar hun overzicht toe gingen zag ik al hele mooie brede planken staan. Precies zoals ik het bij mij thuis ook voor ogen heb!

Uiteindelijk heb ik daar dan dus ook voor gekozen. Want de kwaliteit was fantastisch, ik vond ze er heel mooi uit zien en dat allemaal voor een lage prijs. Binnenkort komen ze mijn nieuwe houten vloer plaatsen.

Voor meer info :