Koopcentraal
Image default
Mode en Kleding

TREND-ALERT: GROTE VOLUMES AAN JE VOETEN!

Grote volumes. Waarschijnlijk vraag jij je af wat deze trend precies inhoudt. Deze trend is dit jaar weer opnieuw terugkomend en het betekend niets minder dan opvallende en grove details aan zowel heren- als damesschoenen. Denk hierbij aan chunky zolen, dad sneakers met een verhoogde zool en hoge laarzen tot aan de knie. Ook bij Manfield is de ‘grote volume’ trend terug te vinden in de collectie. Ben jij benieuwd hoe jij grote volumes kan combineren in je dagelijkse looks? Wij vertellen je graag hoe! Shop deze trend op www.manfield.com.

CASUAL BOLD

In een casual look worden vaak voornamelijk praktische maar ook zeker modieuze sneakers gecombineerd. Bij Manfield staat het ontwerp van de sneakers altijd centraal. De zolen worden zelfs handmatig ontworpen én ook gemaakt. Maak hoe verwerk je de volume trend in een sneakerlook? Dit doe je gemakkelijk door te kiezen voor een trendy Dad Sneaker met een grove zool. Combineer een crème kleurige flared jeans met een chunky sneaker voor een speelse look. Draag hierbij een nettere blouse om de outfit toch klassiek te houden.

CHUNKY CHIQUE

Bij chunky chique blijven we bij een nette look met een kleine twist: een groot volume verstopt in chunky details. Denk hierbij aan een mooi paar sandalen met een hoge plateauzool als extra eigenschap. Overigens is een plateauzool de ideale toevoeging om net iets meer comfort te creëren. De hakhoogte wordt namelijk gereduceerd door de toevoeging van een plateauzool! Ook het gebruik van meerdere kruislingse bandjes bij een pump wordt gezien als groot volume.

Ook zijn grote volumes bij accessoires en tassen zeker niet meer weg te denken. Een vierkante ‘80s zonnebril of een grote leren shopper met croco effect, bij Manfield shop jij al jouw favoriete volumineuze items online of in de Manfield store!