Koopcentraal
Image default
Eten en drinken

Bedrijfscatering Bedrijfscatering als beloning voor medewerkers

Bent u ook vaak op zoek naar een goede manier om uw medewerkers te belonen? Al eens aan bedrijfscatering gedacht? Het is de ideaal om mensen gezellig samen te krijgen en eten moet toch iedereen. Naargelang de situatie maakt u een keuze in het assortiment van de bedrijfscatering. Een snelle lunch, een verwennerij in de namiddag of ’s avonds een heuse feestmaaltijd. Alles is mogelijk!

Bedrijfscatering om uw zakenrelaties te verstevigen

Als het om uw zaak gaat, kiest u resoluut voor kwaliteit. En gelijk heeft u! Ook als het om zakenrelaties gaat, biedt u beter catering van hoge kwaliteit, afgestemd op de gelegenheid. Vergeet niet voldoende tijd in uw agenda te voorzien en ook de locatie binnen uw bedrijf kan wellicht wat extra aankleding gebruiken. Een zakenlunch in uw bedrijf houdt de verplaatsingskost en -tijd laag, creëert de mogelijkheid om uw bedrijf écht in de kijker te plaatsen en zal ongetwijfeld uw gasten charmeren.

 

Bedrijfscatering op uw maat

 

Wanneer u overweegt om samen te werken met een cateringbedrijf, let dan op volgende punten:
– Biedt het bedrijf kwaliteitsvoeding en -dranken?
– Zijn er voldoende varianten?
– Beschikt het bedrijf over de nodige ervaring?
– Levert het bedrijf de catering op de gekozen locatie?
– Zijn de gevraagde prijzen marktcomform?
Veel van deze zaken checkt u digitaal. De website van het bedrijf geeft het assortiment en de prijzen weer. Vaak vindt u er ook de regio die het bedrijf bedient. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan zeker contact op om na te gaan of uw bedrijf of feestlocatie binnen de leveringsperimeter ligt. Via een algemene zoekopdracht komt u doorgaans te weten wat anderen vinden van deze cateraar. Of misschien kent u een bevriende zaakvoerder die al eerder de diensten van de cateraar inschakelde? Informatie uit eerste hand is altijd verkiesbaar.
Om het even wat u met de bedrijfscatering wil bereiken, – een service of beloning naar uw medewerkers, een mogelijkheid om indruk te maken op een zakenpartner, de pers,… -bedrijfscatering is een goede keuze!