Koopcentraal
Image default
Bedrijven

Spandoek bestellen én een tafelkleed in dezelfde stijl

Hoe leuk is het om een huisstijl helemaal door te voeren in uw bedrijf maar ook bijvoorbeeld in uw hotel of bed & breakfast. Bij de webshop van SpandoekDiscounter.nl kunt u uw hart een sprongetje maken bij het uitgebreide aanbod van te bedrukken artikelen. Niet alleen kunt u een spandoek bestellen met opdruk naar keuze. Ook kunt u terecht voor vlaggen, banners en drukwerk. Maar misschien nog specialer is dat u hier ook terecht kunt om tafellakens, bedhoezen, kussens en zelfs parasols te laten bedrukken in een opdruk naar keuze!

Spandoek bestellen en laten bedrukken

Een spandoek bestellen en laten bedrukken met een afbeelding, tekst of logo naar keuze is appeltje, eitje op de website van SpandoekDiscounter.nl. Zoals hierboven al beschreven is het dus ook mogelijk om ook andere producten te laten bedrukken. Stel u organiseert een evenement waarbij een deel buiten plaatsvindt. Dan is het heel ludiek om buiten parasols neer te zetten in de huisstijl van uw bedrijf. En zet u ook nog eens Beachvlaggen neer die hetzelfde bedrukt zijn dan oogt het meteen nog professioneler. Wilt u helemaal uitpakken dan zijn de tafels bedekt met tafelkleden die bedrukt zijn met uw logo en aan de wanden en plafonds hangen bedrukte peesdoeken. Ook zal u uiteraard een spandoek bestellen met uw logo en eventueel een (welkomst)tekst. Daarnaast kunt u ook het papierwerk laten bedrukken. Dus ook de folders en brochures kunt u bestellen via de webshop. 

Spandoek bestellen maar ook andere huisstijldragers

In een tijd waar concurrentie op veel manieren de consument kan bereiken, dus naast de traditionele manier ook via online marketing bijvoorbeeld, is het van uiterst belang op bij fysieke contacten het verschil te maken in positieve zin. Hierom is het dé manier om bij bijvoorbeeld een evenement een goede indruk te maken bij potentiële klanten en eventuele partners of aandeelhouders. Een goed doordachte en uitgevoerde huisstijl is daarbij de sleutel.