Top Tag
Koopcentraal

Dan bent u bij de snelste koeriersdienst Almelo aan het juiste adres. Heeft u last minute nog een verzending te doen, maar gaat dat via de huidige post systemen nooit meer op tijd aankomen? Dan helpen wij van Koeriersdienst Almelo u graag. Wij zijn het snelst groeiende koeriersdienst in Almelo. En hebben veel bestelbussen tot onze beschikking, en ervaren chauffeurs. Sinds een paar jaar hebben werken we ook met avondploegen, hierdoor zijn wij in staat 24/7 beschikbaar te zijn. Wij zijn de enige koeriersdienst in Almelo die dit heeft. Wij proberen onze klanten altijd een stap voor te blijven, en zijn constant bezig met nieuwe dingen.

Onze diensten

Bij ons is veel mogelijk en niks te gek. Zo bezorgen wij post voor honderden bedrijven, door heel Nederland. Denk hierbij aan nieuwsbrieven of uitnodigingen voor Sollicitatie, en natuurlijk post op financieel gebied. Daarnaast doen we ook zendingen waar veel haast bij zit. We hebben de nieuwste wagens, en de beste chauffeurs. Daarnaast zit er een Track en trace service bij onze bezorgingen, die u vanuit huis kunt volgen. Via onze bezorg app kunt u  de volledige  bezorgen tot op de eindbestemming volgen, en natuurlijk een mogelijke nieuwe bezorging opvragen.

Onze Expeditie afdeling

Naast het hebben van een groot wagenpark, heb wij ook een Expeditie afdeling. Waren onze medewerkers voortdurend bezig zijn met het verwerken van pakketten. Geen doors thuis of gewoon niet weten hoe je iets het beste verstuurd? Geen probleem, wij de dat graag voor u. Tegen een kleine vergoeding, voorzien wij jou product van een goed passende doos. Daarnaast garanderen we ook de veiligheid van u pakket. Zo hebben we voor de kostbare producten, of producten die gauw breken. Noppenfolie en luchtzakjes en wordt een pakket altijd geplastificeerd. We geven ze de juist pakbon en stickers, en voorzien het pakket van een adres.

 

You may also like