Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Elektrisch vloerluik

Een elektrisch vloerluik voor in uw pand

Vloerluiken zijn soms nodig. Het is niet altijd een mooi gezicht als er zomaar een gat in de vloer aanwezig is met een trap die naar een andere verdieping leidt, maar hier is een oplossing voor!
 

Het gat kunt u op een mooie en moderne manier afdekken door te kiezen voor een elektrisch vloerluik dat volledig elektrisch te bedienen is. Dit hoort natuurlijk helemaal thuis in een modern ingericht pand of in een luxe woning die u bijvoorbeeld net heeft gekocht. Een luik zoals deze wordt door het vakkundige bedrijf Linfi.nl helemaal van glas gemaakt.

 

Het glas geeft een mooie dimensie aan de ruimte en daarnaast zorgt de omlijsting gemaakt van RVS voor een mooie afwerking. Het luik is volledig elektrisch bedienbaar en dit maakt het een echte aanwinst.

 

De realisatie van een elektrisch vloerluik

Bij de realisatie van het luik wordt er gekeken naar de ruimte en wordt er altijd gedacht aan de veiligheid. Zo kunt u erop rekenen dat er gebruik wordt gemaakt van onbreekbaar glas zodat er gewoon op gelopen kan worden, en is het luik ook met de hand te bedienen wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een stroomonderbreking. 

 

De motor die ervoor zorgt dat het luik te openen en te sluiten is, is geluidsarm zodat u er geen hinder van heeft. Door middel van een elektrische wandschakelaar is de bediening van het luik makkelijk voor zowel jong als oud. 

 
De mogelijkheden zijn eindeloos. Indien u nieuwsgierig bent geworden naar de mogelijkheden die er zijn voor uw pand, dan is het altijd raadzaam om contact op te nemen met Linfi om deze mogelijkheden te bespreken. Wellicht heeft u ook straks een mooi en origineel elektrisch vloerluik in uw pand.