Koopcentraal
Image default
Vervoer en transport

Op stap met jouw e bike!

Steeds vaker horen we dat er enorme files zijn, iets waar niemand op zit te wachten. Helaas wordt het op de weg steeds drukker en dat moeten we zien te behoeden. Door wat minder met de auto te gaan en meer gebruik te maken van het openbaar vervoer zal je dit kunnen beperken. Echter is dit, tijdens het mooie weer, ook niet bepaald aangenaam. Heb je ooit wel eens gedacht aan een e bike? Heerlijk op stap met de fiets en genieten van de rust en de omgeving wanneer je op stap bent!

Controleer de e bike altijd goed!

Op vrijwel iedere hoek van de straat zul je een elektrische fiets kunnen kopen. Maar wanneer je op zoek gaat naar kwaliteit, dan wordt het een goede zoektocht. Veel bedrijven hanteren diverse mogelijkheden qua het merk, maar ook de capaciteit. Let bijvoorbeeld goed op hoeveel kilometer je kunt fietsen met een volle accu. Maar ook het gewicht van de e bike is belangrijk om te weten. Ben je zelf niet zo groot en heb je een te zware fiets? Dan zal je moeite hebben om jouw balans te houden wanneer je aan het fietsen bent. 

Een fietsenspecialist kan je hier maar al te graag mee ondersteunen en zorgt ervoor dat jij met een tevreden gevoel naar huis gaat, met een gloednieuwe e bike!