Koopcentraal
Image default
Bedrijven

Online radio beluisteren

Lekker tijdens het werk of leren radio luisteren, wie wilt dat nou niet? Of wil je lekker in je vrije tijd online radio luisteren om lekker tot rust te komen. Radioguide is dan het perfecte platform voor jou om online radio te beluisteren. Op deze website kan je eenvoudig en snel allerlei radio stations over de hele wereld beluisteren. Verzin een land en de bekendste radio stations zijn te vinden op Radioguide.

Ben je op vakantie en lig je lekker op het strand en het enige wat mist zijn lekker nummers van de Nederlandse radio? Surf dan snel naar Radioguide en je hebt toegang tot alle stations die jij graag wilt beluisteren. Mis je een station? Mail dan naar Radioguide en zij zullen ervoor zorgen dat het radio station dat jij mist toegevoegd wordt.

Nederland heeft heel erg veel bekende radio stations, maar een van de oudste stations is de radio zender Radio 10 Gold. Het is een van de oudste radio stations van Nederland en ze zijn nu ook online te beluisteren door hun fans. Deze radiozender draait over het algemeen wat oudere Nederlandse muziek, maar er wordt ook regelmatig top 40 muziek gedraaid. De leeftijdsgroep van deze radiozender is dus erg breed. Ben jij fan van oude muziek, maar hou je ook van de hedendaagse pop muziek dan is Radio 10 Gold de ideale radio zender voor jou. Het is een zeer divers radio station en geschikt voor iedereen. Hou je eigenlijk over het algemeen alleen van oudere muziek, dan is weldegelijk Radio Nostalgia perfect voor jou. Er is geen afwisseling tussen oude en nieuwe muziek, zoals bij Radio 10 Gold. Kortom neem een keer een kijkje op de website van Radioguide en luister naar het radio station wat jij wilt, waar jij wilt.

Voor meer info : http://www.radioguide.fm