Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Met een vliegengordijn op maat komen vliegen niet meer binnen

Als u een bijzondere maat deur heeft, kan het soms lastig zijn om een geschikt vliegengordijn te vinden. Bij Liso ® Vliegengordijnen kunt u een vliegengordijn kopen dat speciaal voor u op maat gemaakt is. U geeft zelf precies door wat de breedte en hoogte van uw gordijn moet zijn, u kiest het soort rail en het motief van het gordijn. Daarnaast is het mogelijk om zelf de kleur van uw vliegengordijn op maat te kiezen én u maakt een keuze voor het materiaal. Zo kiest u bij dit bedrijf uit metaal, kunststof, pvc en plastic. Wat kleuren betreft heeft u vele keuzemogelijkheden, van felle kleuren als roze, paars en groen tot neutrale kleuren als crème en taupe.

Kant-en-klaar of doe-het-zelf?

U kunt bij Liso ® Vliegengordijnen zowel een kant-en-klaar vliegengordijn kopen als een doe-het-zelfpakket. Dit doe-het-zelfpakket bestaat uit alle materialen die u nodig heeft voor het in elkaar zetten van een vliegengordijn met daarbij een gebruiksaanwijzing, zodat u ook weet hoe u dit moet doen. U kunt uw vliegengordijn zo bovendien zelf op maat maken. Dit is echter ook mogelijk bij een kant-en-klaar vliegengordijn. Deze gordijnen worden gemaakt aan de hand van standaarddeurmaten, maar u kunt zelf buisjes verwijderen of toevoegen als u een vliegengordijn op maat wilt. Hoe beter het gordijn is afgestemd op uw deur, hoe meer vliegen hij tegenhoudt.

Gordijnen van de beste kwaliteit

Als u bij dit bedrijf een vliegengordijn gaat kopen, maakt u een goede keuze. Deze webwinkel is namelijk een toonaangevende partij en dé online marktleider op het gebied van vliegen- en decoratiegordijnen. De kwaliteit van hun gordijnen wordt gewaarborgd door de nauwe samenwerkingsverbanden met fabrikanten en leveranciers. U krijgt dan ook vijf jaar garantie op uw gordijnen. Het vliegengordijn hangt goed en sluit het deurgat goed en snel af dankzij de degelijke constructie en de originele, zware kwaliteit van de vliegengordijnen.