Koopcentraal
Image default
Verbouwen

Een trendy look met glazen aluminium deuren

Bij IDA zit je goed wanneer je op zoek bent naar aluminium deuren. Je koopt deze voor een voordelig en aantrekkelijke prijs en je stelt ook nog eens geheel zelf je deur samen. Denk hierbij aan het type deur en kleur poederlak. Voor een scherpe prijs vindt je de mooiste aluminium deur met glas geheel naar eigen wens en smaak. Het fijne aan aluminium deuren is dat ze eruit zien als staal, maar het lichter materiaal is. Ook hebben aluminium deuren een onderhoudsvrij karakter, dit betekent dat je hier geen omkijken meer naar hebt. De deuren worden ook wel als het perfecte alternatief gezien van stalen taatsdeuren. Je bespaart namelijk in kosten én krijgt er dezelfde industriële look voor terug.

Het alternatief van stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren draaien om hun eigen verticale as. Met een taatsdeur van staal creëer je een unieke en trendy uitstraling en het is ook nog eens een praktische oplossing. Deze specialist werkt enkel met aluminium. Dat maakt deze deuren het perfecte alternatief van stalen taatsdeuren. Daarnaast vind je hier stalen taatsdeuren met verschillende kleuren en structuren. Zo kan je ervoor kiezen om mee te gaan met de trend en kiezen voor een glazen deur met zwarte omlijsting, maar ook kan je kiezen voor een heerlijk opvallende kleur. Wil je een ruimtelijk effect creëren binnen je huis? Dan adviseert deze specialist grote glaspartijen of onderverdelingen.

Kies uit een breed assortiment

Bij IDA kies je uit aluminium deuren en stalen taatsdeuren. Je stelt je deur samen en kiest de kleur en structuur die perfect past binnen je woning. Alle deuren worden op maat gemaakt. Er zijn dus geen standaard kosten verbonden aan de deuren. Wanneer je meer informatie wilt, of een kostenindicatie, dan is het handig om de website van deze specialist te bezoeken. Hier vind je meer informatie die jouw helpen bij het vinden van de perfecte deur.