Koopcentraal
Image default
Woningen

Een kleed rond is een mooie toevoeging in je woning

Herken je het probleem dat je je woonkamer en eetkamer hebt ingericht, maar dat je het gevoel hebt dat er iets mist? Je hebt een mooie bank, salontafel en eettafel geplaatst, maar toch voelt het niet helemaal compleet. Heb je er al eens aan gedacht om een vloerkleed te plaatsen? Door middel van een vloerkleed kun je het woon- en eetgedeelte van de woonkamer van elkaar scheiden, zonder dat het echt aparte ruimtes zijn. Heb je een ronde eettafel? Dan zal een kleed rond hier bijvoorbeeld mooi onder staan.

 

Kies voor een vinyl vloerkleed

Mensen die huisdieren of kinderen hebben, vinden het vaak zonde om een vloerkleed te kopen, omdat de kans groot is dat het vloerkleed vies wordt of beschadigd raakt. Wist je echter dat je ook vloerkleden van vinyl kunt aanschaffen? Deze vloerkleden zijn glad, waardoor je al het vuil en stof er eenvoudig vanaf kunt halen met een nat doekje. Het fijne aan vloerkleden van vinyl is dat ze in allerlei patronen, kleuren en formaten kunnen worden gemaakt. Hierdoor kan er binnen elk interieur een passend vloerkleed worden gevonden.

Heb je bijvoorbeeld een mooie foto van je gezin waar je graag iets mee wil doen? Het is mogelijk om deze op een vloerkleed of op placemats van vinyl te laten drukken. Hierdoor kun je altijd jouw favoriete foto bekijken, wanneer je maar wil.