Koopcentraal
Image default
Bedrijven

Lichtkoepel op het dak

Wanneer je meer licht in het huis wil is er naast het plaatsen van extra of grotere ruiten nog een optie. Je kunt er ook voor kiezen om een lichtkoepel op het dak te laten plaatsen voor meer licht in het huis.

Wat is een lichtkoepel?

Nu vraag je wellicht wat een lichtkoepel is en hoe het ervoor kan zorgen dat eer meer licht in het huis komt. Een lichtkoepel is een constructie dat bestaat uit een aluminium frame en glas. Dankzij het aluminium is het een hele lichte constructie dat makkelijk op het dak geplaatst kan worden. Doordat de lichtkoepel een deel van het dak vervangt komt er zo veel meer licht in het huis.

Kosten lichtkoepel

Het bouwen van een lichtkoepel is tegenwoordig veel goedkoper dan je zou denken. Als je wil weten hoeveel het zou kosten om een lichtkoepel te laten bouwen en installeren kun je hiervoor een offerte aanvragen. Het is mogelijk om bij verschillende bouwbedrijven een gratis offerte aan te vragen wat betekent dat het je helemaal niks kost. Het is dan ook onze advies om bij een aantal verschillende bouwbedrijven een offerte aan te vragen om zo de prijzen te vergelijken. Ieder bouwbedrijf heeft namelijk zijn eigen bedrag voor het bouwen en installeren van een lichtkoepel.

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Online radio beluisteren

Wil jij advocaat worden?

Bespaar een hoop tijd