Koopcentraal
Image default
Dieren

Koop hier online bevleesde botten

Bevleesde botten zijn een bron van calcium, hierdoor uitermate geschikt voor honden en katten. Bij Animal Food Express is een groot assortiment te vinden. Hier zijn afbeeldingen van diverse botjes te zien met elk hun eigen hardheid. Zo betekend één botje naast de foto dat het betreffende vleesbot zeer zacht is. Staan er vijf botjes bij, dan is het vleesbot hard en niet geheel kan laten opeten door de hond of kat. 

De stap naar BARF-vlees moet langzaam opgebouwd worden. Vooral voor jonge hondjes kan het advies gegeven worden om te beginnen met vleesbotten waar één of twee botjes bij staan. Staan er meerdere botten bij, dan moet je erop letten dat deze kluif alleen geschikt is om het vlees vanaf te kluiven en dat het bot niet gegeten moet worden.

 

Koop alleen maar het beste voor jouw huisdier

Iedereen wilt alleen maar het beste voor zijn of haar huisdier kopen. Daarom ben je bij Animal Food Express aan het juiste adres. Hier wordt alleen maar vers vlees verkocht, zonder toegevoegde producten. Tevens worden alle producten direct ingevroren en ook bevroren geleverd. Hierdoor kan je ervan uitgaan dat het product vers is. Zelfs de bevleesde botten zijn ingevroren. 

Er is hier een keuze aan diverse soorten vleesbotten. Zoals konijnendelen, maar ook een ree ribstuk, kippenruggen en runderstrot is een greep uit het geweldige assortiment wat hier te vinden is. Twijfel je of een bepaald soort vlees wel geschikt is voor jouw huisdier, neem dan eerst contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Zij geven het juiste advies en informatie over het juiste vlees voor jouw dier.