Koopcentraal
Image default
Dienstverlening

Gemiddelde prijs deur open laten maken

Sommige mensen die buitengesloten raken worden door de slotenmaker geconfronteerd met een rekening van honderden euro’s en vaak willen deze slotenmakers het geld ook meteen hebben. Veel mensen in Nederland zijn helaas het slachtoffer geworden van zulke praktijken en daarom gaan we het over hebben wat het wel mag kosten.

De prijs voor het openmaken van een deur door slotenmaker Den Haag mag zeker geen honderden euro’s kosten wat gewoon wanpraktijken zijn. Een fout die veel mensen maken is dat ze meteen hun adres opgeven wanneer ze de slotenmaker bellen en komen zo in de problemen. Als je buitengesloten bent en een slotenmaker Den Haag belt moet je eerst altijd naar de prijs vragen. Vraag hoeveel het in totaal gaat kosten inclusief alle bijkomende kosten en als de slotenmaker dit niet wil aangeven weet je hoe laat het is. Een eerlijke slotenmaker Den Haag zal je de prijs geven na een paar vragen te hebben gesteld over het slot.

Als de deur niet op slot zit kan een slotenmaker het openmaken voor gemiddeld tussen de 70 en 90 euro. Meer dan dit mag het zeker niet kosten om een deur open te maken niet op slot zit. Als de deur op slot zit mag het tussen de 100 en 125 euro kosten omdat de slotenmaker dan er meer tijd in moet steken. Onthoud deze prijzen en zo voorkom je dat er misbruik van de situatie wordt gemaakt.

jv-slotenservice.nl

slotenmakerdenhaag.nl