Koopcentraal
Image default
Zakelijk

Etiketten voor een labelwriter

Op zoek naar goede dymo etiketten voor een labelwriter 450, dan ben je hier aan het juiste adres. Zolemba heeft een flink assortiment waar deze etiketten besteld kunnen worden. Wel makkelijk om hier een bestelling te plaatsen, want je weet zeker dat deze hier op voorraad zijn. Om niet voor verrassingen te komen te staan wat de kosten van deze etiketten zijn, is het aan te raden om een offerte aan te vragen. Een reactie zal binnen 24 uur volgen. Voordeel is dat de etiketten al heel snel gedrukt kunnen worden. Een labelwriter kan al binnen een minuut meer dan 50 etiketten bedrukken. Dat scheelt heel veel tijd.

 

Snelle levering

Veel bedrijven die etiketten leveren hebben vaak een levertijd van een week. Volgens Zolemba kon dat veel sneller en dat hebben zij ook waargemaakt. Want een bestelling die vandaag gedaan is, wordt morgen al geleverd. Voordeel is dat een bestand aanleveren erg snel en makkelijk gaat. Dankzij een uniek bestandscontrolesysteem worden eerst alle bestanden gecontroleerd waarna deze in een pdf-bestand worden gezet en drukklaar is gemaakt. Het is wel belangrijk om zelf een bestand goed aan te leveren. Hoe dit precies moet gebeuren is te vinden op de website van Zolemba. Mocht je er toch niet uitkomen, neem dan contact op met één van de medewerkers. Zij kunnen ook helpen om een bestand helemaal drukklaar te maken. 

Een etiket bestellen is erg makkelijk. Vooral wanneer je deze snel nodig hebt is een bestelling plaatsen zo gedaan. Natuurlijk is het wel belangrijk dat de juiste labels besteld worden, maar dat moet geen probleem zijn met het aanbod en de kennis die Zolemba in huis heeft.