Koopcentraal
Image default
Management

Creative small business ideas

Ondernemer zijn betekent ook creatief zijn, maar sommigen streven ernaar om van creativiteit hun kernpunt te maken. Bent u geïnteresseerd in het betreden van een marktruimte die design, innovatie en expressie viert? Kijk dan niet verder dan onze lijst met creatieve bedrijfsideeën.

 

Creatieve Business Ideeën:

Van uitvoerende kunsten, tot schrijven, tot knutselen, dit is onze gedetailleerde gids voor creatieve bedrijfsideeën!

 

1. Kaarsenmakerij

Kaarsenmakerij imago

Hoewel kaarsen als gebruiksvoorwerpen worden beschouwd, kunnen ze met de juiste creatieve toets een eigen kunstvorm worden. Potentiële ondernemers moeten experimenteren met geuren, kleuren en mallen om iets te creëren met een unieke aantrekkingskracht en dat een premium prijs waardig is.

 

Winstmarges van 50% of meer zijn zeer goed mogelijk. De materiaalkosten zijn niet bijzonder hoog, maar zorg ervoor dat u de tijd die nodig is om uw bedrijf winstgevend te maken, volledig kunt investeren. Kaarsenmaken is een zeer algemeen gebied, dus maak onderscheid door de soorten kaarsen die u verkoopt (pilaar, drijfkaars, votiefkaars, theekaars, enz.), of door de kwaliteit van uw aanbod.

 

Leer hoe u een kaarsenmakerij kunt beginnen.

 

2. Ambachtelijke winkel

Ambachtelijke winkel imago

Creatieve ondernemers die geïnteresseerd zijn in het bevoorraden van meerdere kunstvormen kunnen overwegen hun eigen ambachtelijke winkel te beginnen. Ambachtelijke winkels verdienen meestal geld door het kopen van ambachtelijke benodigdheden in bulk tegen groothandelsprijzen en deze met winst door te verkopen. Een andere, minder gebruikelijke manier waarop dit type bedrijf geld verdient, is door het ontwerpen en maken van originele kunstnijverheidsproducten. Sommige winkels bieden ook lessen in naaien of quilten aan.

 

De winsten van ambachtelijke winkels variëren sterk, afhankelijk van de kosten van materialen en prijzen. Grote ketens kunnen meer dan een miljard dollar per jaar winst maken, en terwijl uw winkel aanzienlijk minder dan dit zal maken, geeft het wel aan dat er een zeer winstgevende markt voor ambachtelijke benodigdheden is.

 

Leer hoe je een ambachtelijke winkel te beginnen.

 

3. Quilt Bedrijf

Quilt bedrijf imago

Voor mensen die genieten van naaien of naaister werk, hebben een aantal artistieke talent, of hebben een oog voor patronen en het organiseren van ideeën in een tastbaar object, kan quilten de perfecte carrière zijn. Speciale bestellingen van klanten en bestaande quiltreparaties zullen een groot deel van de werktijd in beslag nemen en zullen vervolgens de inkomstenstroom domineren.

 

De meeste quilts verkopen voor minimaal $350. Als u in staat bent om twee quilts per week te produceren, zal dit een opbrengst genereren van bijna $37.000 (lopende uitgaven niet inbegrepen). Als u in staat bent om twee quilts te produceren voor $500 per stuk, springt uw opbrengst naar meer dan $50,000. Veel quiltsters met een lange staat van dienst maken tot tien quilts in een bepaalde week.

 

Leer hoe u een quiltbedrijf kunt beginnen.

 

Klaar om uw LLC op te richten? Bekijk de Top LLC oprichtingsdiensten

 

En gebruik onze gratis hulpmiddelen om uw bedrijf op te starten:

 

Gebruik onze Bedrijfsnaam Generator voor hulp bij het bedenken van de naam voor uw nieuwe onderneming.

Leer hoe u een LLC kunt oprichten, een van de beste bedrijfsstructuren voor bedrijven voor creatieve mensen

Gebruik onze gratis business plan generator om vandaag nog te beginnen met het plannen van je bedrijf

Maak een uniek logo met onze gratis Logo Maker en begin met het promoten van je bedrijf

Leer na het vinden van je perfecte idee hoe je een bedrijf kunt starten

4. Bedrijf naaien

Naai bedrijf imago

Mensen die ervan genieten mode te creëren en mensen te helpen het zelfvertrouwen te krijgen dat ze krijgen als ze er op hun best uitzien. Veel mode is niet ideaal voor alle lichaamstypes en -maten, en naaiateliers bieden een alternatief voor mensen die niet voldoen aan de bestaande rigide maten.

 

Een klein eenpersoons naai bedrijfje kan een jaarlijks inkomen verdienen variërend van $18.000 tot $67.000, afhankelijk van ervaring, locatie, en het type apparatuur dat het bedrijf bezit. Met een of meer werknemers, kan een naaibedrijf veel meer verdienen, en sommige worden succesvol genoeg om franchise mogelijkheden te bieden.

 

Leer hoe je een naaibedrijf kunt beginnen.

 

5. Etsy Ondernemer Business

Etsy Ondernemer Business Afbeelding

Iedereen die geniet van het maken van handgemaakte goederen of het vinden van vintage items zou kunnen genieten van het runnen van een Etsy ondernemer bedrijf. Dit is een geweldige uitlaatklep voor kunstenaars van alle soorten die op zoek zijn om hun werken te verkopen.

 

Een Etsy onderneming verdient geld met de verkoop van handgemaakte of vintage goederen. De meeste bedrijven verkopen alleen aan klanten, maar Etsy heeft een platform voor de lancering in de groothandel. Hoeveel Etsy-ondernemers verdienen varieert. Sommige bedrijven hebben slechts een paar verkopen per maand of zelfs per jaar. Anderen hebben honderden verkopen per dag. De meest succesvolle bedrijven brengen meer dan zes cijfers per jaar op.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/