Koopcentraal
Image default
Woningen

Een huis laten bouwen in Utrecht: voor een scherpe prijs krijgt u toch kwaliteit

Een huis laten bouwen in Utrecht was nog nooit zo gemakkelijk als bij Hako Bouw. Deze aannemer heeft meer dan 40 jaar ervaring in het plaatsen van nieuwbouw, het renoveren en verbouwen van woningen en in onderhoudswerkzaamheden. Met een nieuw concept maken ze het voor iedereen mogelijk om een huis te laten bouwen in Utrecht, omdat u de optie krijgt om zelf invulling te geven aan uw ontwerp. U kunt al voordat u met een specialist van deze aannemer praat bepalen hoe u wilt dat uw woning eruit komt te zien en u ziet dan direct ook hoeveel u dat gaat kosten. Deze aannemer maakt voor iedereen een droomwoning en dat voor een scherpe prijs.

Ontwerp uw eigen woning

Het begint met de configurator die u op de website van deze aannemer aantreft. Daar kiest u eerst welke soort woning u wilt laten bouwen, dus een moderne of een klassieke notariswoning bijvoorbeeld, of een moderne villa, een landelijke T-kapwoning of een jaren ’30 woning.-Deze worden allemaal gebouwd conform de BENG-norm en zijn voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en een koelmodule. Nadat u het soort woning heeft gekozen, bepaalt u de afmetingen, laat u eventueel een garage of een erker toevoegen en bepaalt u of u afbouw of casco oplevering wilt hebben. Op deze manier kunt u een huis laten bouwen in Utrecht dat aan al uw wensen voldoet, maar waarvoor u niet de hoofdprijs moet betalen.

Daarom kiest u deze aannemer

Hako Bouw geeft u dus een optie om een mooi basisontwerp van hen te nemen en deze vervolgens volledig in te richten zoals u het wilt. Er zijn ook andere voordelen waarvan u profiteert als u met deze aannemer verder gaat. Deze aannemer staat namelijk bekend om de heldere afspraken die ze maken, de betrouwbaarheid die ze hanteren en de kwaliteit die ze leveren.