Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Deze Marokkaanse lampen transformeren elk interieur

Ben jij op zoek naar een nieuwe hanglamp, tafellamp of plafonnière voor jouw woning? Dan moet je de Marokkaanse lampen van Hadaya eens bekijken. Deze ontwerper was de eerste die de traditionele patronen, vormen en kleuren van de landen in het oosten nam en deze in een modern jasje stopte. Het resultaat is een assortiment aan lampen dat duidelijk Oosterse invloeden heeft, maar waar de moderne stijl ook in zichtbaar is. Je kunt deze Marokkaanse lampen in elk interieur kwijt en vanaf het moment dat je dat doet, wordt je kamer getransformeerd. Deze lampen worden handgemaakt. Ben of woon je in regio Amersfoort? Dan is een bezoek aan de winkel zeker de moeite waard.

Karakteristieke imperfecties

De ontwerper van deze Marokkaanse lampen is constant aan het experimenteren met nieuwe materialen en patronen. Ze ontwerpen elke lamp zelf en deze wordt daarna met de hand gemaakt en in elkaar gezet. Daardoor kunnen er imperfecties ontstaan, maar deze maken jouw lamp uniek. De Marokkaanse lampen die handgemaakt worden steken af tegen de massageproduceerde lampen die allemaal hetzelfde zijn en allemaal perfect zijn. Dat maakt ze uniek en bijzonder en het is ook de reden waarom je met deze Marokkaanse lampen een sfeer in je woning creëert die niet te evenaren valt.

Bezoek de (web)winkel en ontdek het aanbod

De beste manier om de Marokkaanse lampen van Hadaya te beoordelen, is door de winkel of de webwinkel te bezoeken. De winkel is gevestigd in Amersfoort en is dus eenvoudig te bezoeken als je je in de regio bevindt. Voor iedereen die niet in die gelegenheid is, is de webwinkel ideaal. Ook daar bekijk je het hele assortiment aan Marokkaanse lampen, zodat je zelf kunt zien hoe deze jouw interieur kunnen transformeren. Als je een lamp naar wens hebt gevonden, kun je deze natuurlijk direct bestellen. Je hebt dan binnenkort al een unieke sfeer in je woning!

https://www.hadaya.nl/