Koopcentraal
Image default
Woningen

Een houtkachel kopen: welke soorten zijn er?

Wanneer u eenmaal de keuze voor een houtkachel heeft gemaakt, bent u er nog niet. Er zijn namelijk allerlei soorten houtkachels op de markt. Zo kunt u kiezen voor een hangende of vrijstaande kachel, voor verschillende merken en zijn er verschillende vormen en formaten verkrijgbaar. In de showroom van Home Garden Shop in Gendt, vlak bij Duiven in Gelderland, kunt u allerlei modellen bekijken. Wilt u graag weten hoe de kachel er in uw ruimte uit komt te zien? Dan kunt u een persoonlijk 3D-ontwerp aanvragen.

Vrijstaand of hangend

Een houtkachel kopen brengt allerlei keuzes met zich mee: wilt u een vrijstaande of hangende houtkachel kopen? Een vrijstaande houtkachel kan op allerlei plekken in de ruimte gepositioneerd worden. De kachel staat op poten of heeft een vak voor hout dat de grond raakt met daarop de kachel zelf. Een hangende kachel zorgt ervoor dat de ruimte groter lijkt en kan zowel tegen de muur als vrij in de ruimte geplaatst worden. Een voordeel van een hangende kachel is dat u de hoogte geheel zelf kunt bepalen.

Verschillende merken en vormen

Bij Home Garden Shop kunt u een houtkachel kopen van verschillende merken. U kiest onder andere uit Barbas, Reny en Dik Geurts. De kachels zijn verkrijgbaar in het klassieke rechthoekige formaat met een venster van glas. Zo kunt u de sfeervolle vlammen in de ruimte zien branden. Alternatieve vormen zijn ruitvormig en rond, ook allebei met een venster van glas. Sommige houtkachels beschikken over een vak waarin u het hout kunt bewaren, terwijl andere kachels dit niet hebben. In dat geval kunt u een mooie mand of een rekje in de buurt van de kachel neerzetten.

Veilig uw houtkachel laten plaatsen

Home Garden Shop zorgt ervoor dat uw nieuwe houtkachel veilig geplaatst wordt. In de showroom kunt u de verschillende modellen en merken bekijken en vervolgens kunt u een houtkachel kopen die past bij uw ruimte.

https://homegardenshop.nl/