Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Een zwevende houten wandplank voor de kinderkamer bestellen

Wil je op een leuke manier extra opbergruimte creëren in de kinderkamer? Dan kun je denken aan een prachtige houten wandplank in de kinderkamer. Hiermee zorg je voor extra ruimte, bijvoorbeeld voor boeken of speelgoed. Daarnaast is een wandplank een sfeermaker in de ruimte en biedt een plank ruimte voor decoratie. Een houten wandplank voor de kinderkamer koop je bij DeHoutbarshop. Hier vind je onder andere zwevende wandplanken voor een elegante en simpele uitstraling van de ruimte. Deze houten wandplank voor de kinderkamer is eenvoudig op te hangen.

Inclusief ophangsysteem

Een wandplank waarvan je het ophangsysteem niet kunt zien klinkt mooi, maar hoe werkt dat precies? Een houten wandplank voor de kinderkamer wordt bij deHoutbarshop geleverd inclusief een Würth-blind ophangsysteem. Dit ophangsysteem bevestig je aan de achterzijde van de wandplank, waar de plank een onzichtbare opening heeft. Je bevestigt het ophangsysteem aan de muur en schuift de plank en zo gemakkelijk tegenaan. Het ophangsysteem is volledig onzichtbaar wanneer de plank hangt en zorgt ervoor dat de plank stevig bevestigd is. Een standaard zwevende wandplank van dit bedrijf is gemaakt van eikenhout afkomstig uit Nederland.

Ga voor een speelse boomstamlook

Wanneer je op zoek bent naar een bijzondere wandplank, kun je kiezen voor een houten wandplank voor de kinderkamer met boomstamlook. Ook deze plank is gemaakt van eikenhout uit Nederland, maar hier zie je de stam nog duidelijker in terug. Zo is de voorkant van de plank bijvoorbeeld niet volledig recht afgezaagd, maar heeft deze nog de vorm van een boomstam. De bovenkant van de plank is wel netjes glad gemaakt, zodat de spullen er veilig op staan. In de kinderkamer gebruik je de plank bijvoorbeeld voor mooie familiefoto’s, om een prijs die je kind gewonnen heeft tentoon te stellen of voor een stapel met favoriete boekjes. Zo heb je een zwevende houten wandplank die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook nog eens handig is. Bestel snel in de webshop!

https://www.dehoutbarshop.nl/