Koopcentraal
Image default
Huishoudelijk

Door het wrappen lijkt je keuken helemaal nieuw!

Je kan je keuken vervangen maar dat kost veel geld. Je kan beter je keuken laten wrappen, zodat je keuken er gloednieuw eruit ziet maar met veel minder kosten. De prijs om je keuken te vervangen zit tussen de vijfduizend en tussen vijftienduizend. Je kan beter je keuken laten wrappen want als jij je keuken wrapped kost het maximaal vijfduizend euro. Dat is dus een groot verschil van geld als jij een nieuwe keuken wilt. De keuken kan je naar elke kleur vervangen naar je keuze. Je kan je gele deurtjes vervangen naar bruine deurtjes. Je kan alles veranderen in je keuken van kleur wat je wilt, behalve het keukenblad/aanrecht. Je aanrecht is van een ander soort materiaal gemaakt waar de wrap niet goed op kan plakken.

Keukenblad

Het keukenblad hoort stevig te zijn en van een ander materiaal te zijn. Het keukenblad is altijd van een ander materiaal voor de stevigheid en kan daarom niet gewrapped worden. Wanneer jij het wilt wrappen ziet het er ook niet mooi uit als jij je keukenblad wrapped. Je kan zelf ook je keukenblad laten vervangen in plaats van het wrappen. Je keuken wrappen duurt ongeveer 1 dag maar. Het verbouwen. vervangen van je keuken duurt minimaal een week wat best lang is.

professionals 

De keuken wordt gewrapped door professionals. De professionals hebben allemaal veel ervaring met het wrappen van keukens. Ze maken geen fouten en hebben veel lessen gehad over het wrappen van keukens. Keukens wrappen doen ze dus heel lang en zonder moeite. Je kan zelf ook je keuken wrappen maar dat duurt dan ongeveer een paar dagen. Het is best moeilijk om alles zelf goed te wrappen, want je moet op veel dingen letten. Je moet zelf ook aan een speciaal soort wrap komen wat ook best lang kan duren.