Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Een boomstamtafel op maat gaat een leven lang mee in jouw pand in regio Arnhem

Als je investeert in een boomstamtafel op maat van Interieur Wood te Geldermalsen, niet ver van Arnhem, dan investeer je in een schitterende tafel die een leven lang meegaat. Boomstamtafels zijn bijzonder kwalitatief, een echte blikvanger in je interieur en ook nauwelijks kapot te krijgen. Ze worden meestal gemaakt van teakhout of van eikenhout. Soms bestaan ze uit één massief houten plank en andere keren uit stukken hout die aan elkaar gelijmd zijn. Je herkent een boomstamtafel aan de karakteristieke randen. Deze laten namelijk de natuurlijke vorm van de buitenkant van de boom nog zien en geven de tafel daarom een onafgewerkt, natuurlijk en uniek uiterlijk.

Maatwerk op basis van jouw keuzes

Besluit je een boomstamtafel op maat te laten maken bij de specialisten nabij Arnhem? Dan kies je voor kwaliteit. Een dergelijke tafel hoef je daarna nooit meer te vervangen. Je kiest eerst zorgvuldig het tafelblad en de afwerking ervan uit. Het is dan erg belangrijk dat je ook goed nadenkt over de afmetingen. Wilt je eikenhout of teakhout? Welke kleur lak en olie moeten er worden gebruikt? Wil je dat het tafelblad geschuurd is of geborsteld? De noesten, moeten die worden afgedicht of juist open gelaten? Daarna kies je een onderstel uit, bijvoorbeeld een X-poot, een A-poot of een trapeziumpoot. Je kunt ook zelf een onderstel ontwerpen en deze op maat laten maken. Zo stel je automatisch een boomstamtafel op maat samen die perfect past in het interieur van jouw pand in Arnhem en waar je vele jaren met verwondering naar kijkt.

Kies voor een tafel voor het leven

Het is inmiddels wel duidelijk dat een boomstamtafel op maat voor jouw pand in bijvoorbeeld Arnhem, de investering meer dan waard is. Je ontvangt bij Interieur Wood te Geldermalsen te allen tijde een kwalitatieve, unieke tafel die van dusdanige kwaliteit is dat deze een leven lang meegaat. Je gaat er vele jaren plezier van hebben, mooie tijden aan beleven met jouw familie en vrienden en herinneringen opbouwen om nooit meer te vergeten!

https://interieurwood.nl/