Koopcentraal
Image default
Aanbiedingen

Zo vind je de juiste heggenschaar!

Op zoek naar een heggenschaar? Houdt er rekening mee dat jij kan kiezen uit verschillende soorten heggenscharen. De draadloze heggenschaar werkt op batterijen en heeft een klein, afneembaar snoer nodig. De heggenscharen op batterij zijn meestal minder krachtig, maar kunnen over hoge snelheden bereiken. Het mooie van draadloze heggenscharen is dat ze zeer eenvoudig te gebruiken zijn. Hieronder wordt het verschil tussen heggenscharen nog eens duidelijker uitgelegd:

 

Heggenschaar gestuurd door benzine

Op zoek naar een krachtige heggenschaar? Selecteer dan een heggenschaar dat werkt op benzine. Het heeft een koppelingssysteem waarmee u de machine handmatig kunt bedienen tijdens het trimmen. Erg krachtig, maar kan wel zwaar in de hand zijn.  

 

Snoerloze heggenschaar

Overweegt u een snoerloze heggenschaar te gebruiken? Een van de belangrijkste tips is om het snoer goed rond de heg te trekken. Zo weet je zeker dat de heggenschaar naar behoren werkt en jij lekker door kan trimmen. De snoerloze heggenschaar gaat over het algemeen sneller op dan een heggenschaar op benzine.

 

Veiligheid van heggenscharen

Bij het gebruik van heggenscharen is het belangrijk rekening te houden met de veiligheid. Daarom adviseren wij speciale veiligheidsmaatregelen in acht te nemen bij het gebruik van dit elektrische gereedschap. 

 

Allereerst is het belangrijk om een veiligheidsbril op te hebben. Dit geldt overigens voor het gebruik bij ieder elektrisch gereedschap. Zorg er ook voor dat je nooit alleen bezig bent. Een heggenschaar is namelijk een gevaarlijk gereedschap en een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom moet er altijd iemand bij jou in de buurt zijn. Daarnaast raden we ook aan om de heggenschaar buiten het gebruik van kinderen te houden.


Wil jij nu meer weten over heggenscharen? Of wil je er misschien ook één kopen? Vergeet dan niet de website van Gereedschap-expert te bekijken. Deze webshop voorziet jou van alle informatie die je nodig hebt om een goede heggenschaar te kopen. Zo hebben zij handige overzichten van verschillende gereedschap producten. Ze verkopen merken als Bosch, Makita en Black & Decker, waardoor jij altijd over goed gereedschap beschikt. Wanneer je er niet alleen uit komt, helpen zij je graag verder! Gebruik het in jouw voordeel!

https://www.gereedschap-expert.nl/