Koopcentraal
Image default
Verbouwen

Deze specialist levert een prachtige, vergunningsvrije dakkapel op maat

Droomt u er al tijden van om een dakkapel aan uw woning te laten plaatsen? Dat is heel begrijpelijk, want een dakkapel zorgt voor meer ruimte en licht op zolder. Zo tovert u uw ongebruikte ruimte om in een prettige slaap- of studeerkamer. Wanneer u een dakkapel laat plaatsen, dan is het goed om te weten dat dit geheel vergunningsvrij kan. Zo bespaart u ontzettend veel tijd en kosten die komen kijken bij het aanvragen van een vergunning bij de gemeente. Maak kennis met de vergunningsvrije dakkapel van BASkapel!

Profiteer van meer lichtinval door schuin geplaatste VELUX-ramen

De vergunningsvrije dakkapel van BASkapel wordt in eigen beheer ontwikkeld en speelt slim in op de voorwaarde dat dakkappellen maximaal zestig centimeter mogen uitsteken. Naast het feit dat u geen vergunning hoeft aan te vragen, creëert u ook nog eens meer lichtinval met deze dakkapel. De ramen worden namelijk schuin geplaatst. Bovendien heeft u met de BASkapel net zo veel ruimte als bij een traditionele dakkapel. De dakkapel wordt volledig op maat voor u gemaakt en afgewerkt met prachtige VELUX-ramen en strakke belijningen. Wilt u echt een sensationele lichtinval creëren? Dan is de serre, een dakkapel met ramen aan de bovenzijde, wellicht wat voor u.

Laat een dakkapel binnen één dag plaatsen

Heeft u interesse in de vergunningsvrije dakkapel? Dan is het alsnog aan te raden om een vergunningscheck uit te voeren in uw gemeente. Sommige gemeentes hebben namelijk beperkingen opgelegd voor het plaatsen van een dakkapel op panden die onder beschermd dorp- of stadsgezicht vallen, zoals monumentale panden. Als er geen beperkingen gelden, maakt u eenvoudig een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken met de vakspecialisten van BASkapel. Als het ontwerp naar wens is, wordt de dakkapel al binnen één dag geplaatst. Zo geeft u uw woning spoedig een upgrade! U vindt de contactgegevens op de website, waar u ook direct een impressie van de eindeloze mogelijkheden krijgt.

https://www.baskapel.nl/