Koopcentraal
Image default
Verbouwen

Breng zelf een PU gietvloer aan in uw badkamer

Bent u geïnteresseerd in een PU gietvloer voor in uw badkamer? Dan weet u vast over de vele voordelen van deze soort vloer. Zo is de gietvloer zeer elastisch en sterk, waardoor er vrijwel geen scheuren kunnen ontstaan. Daarnaast is de PU gietvloer geluiddempend en eenvoudig zelf aan te leggen.

Geschikt voor elk type ondergrond

Een PU gietvloer is een verstandige keuze, omdat u deze vloer op vrijwel elk type ondergrond kunt aanbrengen. U kunt daarom een PU gietvloer in zowel een oudere woning als een nieuwbouwwoning leggen. De hoogte van een gietvloer is niet veel hoger dan een paar millimeter.

Vloeistofdichte vloer

Een PU gietvloer kan een geschikte keuze zijn voor elke soort ruimte. Toch maken veel mensen de keuze voor een gietvloer in de badkamer. Dit komt door één belangrijk voordeel van een gietvloer en dat is namelijk dat het materiaal vloeistofdicht is. Dit is natuurlijk ideaal in een badkamer, omdat hier veel sprake is van vochtbelasting. U maakt gebruik van het bad en de douche, waardoor het slim is uw badkamer op te bouwen uit watervaste materialen.

Koop materialen in bij de expert in vloerafwerking

Bent u er klaar voor om een gietvloer aan te gaan leggen in uw badkamer? Het enige wat u moet doen, is de juiste materialen en producten inkopen bij een specialist in gietvloeren. Decochip is een bedrijf dat sinds 1950 de expert is in alle vormen van vloerafwerking. Of u nu voor een epoxy of PU gietvloer gaat: u kunt alle nodig materialen vinden in de webshop van deze specialist. U kunt de keuze maken tussen een gietvloer blik of een gietvloer pakket. U kunt zelf aangeven hoeveel vierkante meter aan vloer u nodig heeft. Zo betaalt u nooit meer dan er nodig is. Daarnaast bespaart u ook veel geld, omdat u het volledig zelf kunt doen en er geen professional ingehuurd hoeft te worden.

Gerelateerde artikelen

Met dit ervaren kitbedrijf verhoogt u uw woongenot

Bij deze airco-installateur nabij Rotterdam kunt u terecht voor airco’s en nog veel meer

Het beste aannemersbedrijf in de regio rond Zaltbommel luistert naar uw wensen