Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Voor vloerverwarming en tegels gaat u naar deze tegelhandel in ’s-Hertogenbosch

Een ruim aanbod aan tegels vindt u bij Toon den Otter in Empel, stadsdeel van ’s-Hertogenbosch, vlak bij Oss. Bij dé tegelhandel van deze omgeving bent u van harte welkom voor tegels voor uw vloeren en wanden. Als u een nieuwe vloer gaat leggen, is het een goed idee als u ook nadenkt over een eventuele vloerverwarming. Met een vloerverwarming blijven uw tegels altijd lekker warm, wat zeker welkom is op koude dagen. Deze vloerverwarming leggen de experts van deze winkel graag voor u aan. Er zijn diverse systemen voor vloerverwarmingen beschikbaar, waar u uit kunt kiezen. Het is raadzaam als u hierover overlegt met de medewerkers van de tegelzaak, zodat zij u juist kunnen adviseren.

De tegels in dit ruime assortiment hebben allemaal een andere uitstraling

De tegels die u koopt in Empel (’s-Hertogenbosch) zijn geschikt voor uw vloeren en wanden. De collectie muurtegels bestaat uit circa vijftien verschillende soorten. Voor de vloer heeft u veel meer keuze uit tegels nabij Oss. Kies voor uw vloer tegels met een:

  • Vintagelook
  • Natuursteenlook
  • Houtlook

Mozaïeken zijn ook mogelijk voor op uw vloeren en wanden en u koopt in deze winkel ook decoratieve elementen voor op de muur. Weet u niet precies wat voor tegels u zoekt voor uw huis in Oss, ’s-Hertogenbosch of omgeving? Laat dit dan over aan de enthousiaste medewerkers van deze showroom. Zij weten precies welke tegels er in het ruime assortiment zitten en leggen u, op basis van uw wensen, graag een aantal keuzes voor.

Bezoek de tegelwinkel en schaf de prachtigste tegels aan

Wacht niet langer en koop de prachtige tegels bij Toon den Otter. Online neemt u voorafgaand aan uw bezoek al een volledige kijk in de showroom, zodat u weet wat u kunt verwachten van de tegelhandel. Sommige producten zijn ook verkrijgbaar in de webshop, zodat u niet naar de winkel hoeft. Als u vragen heeft of graag advies inwint, neem dan contact op met de medewerkers van de winkel. Zij staan u graag telefonisch of via de e-mail te woord.