Koopcentraal
Image default
Woningen

Maatwerk trappen gemaakt van duurzame materialen

Wilt u graag een trap gemaakt van duurzame materialen? Voor duurzame maatwerk trappen bent u bij HR Trappen aan het juiste adres. Deze specialisten kunnen u voorzien van advies over de verschillende duurzame materialen. Ook laten ze u aan de hand van 3D-ontwerpen zien wat er allemaal mogelijk is in uw woning of bedrijfspand. Zo kunt u zelf de beste keuze maken voor uw pand.

Duurzame materialen

Er zijn verschillende duurzame materialen waarvan trappen gemaakt kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is bamboe. Bamboe is een natuurlijk en recyclebaar materiaal. Een van de grootste voordelen van dit materiaal is dat het ontzettend hard groeit, waardoor het jaarlijks geoogst kan worden. Een andere duurzame optie is rubberhout. De boom zelf wordt gebruikt om rubber uit te tappen en wanneer de boom niet meer genoeg oplevert, wordt deze gekapt. Rubberhout blijft dan dus over en kan verwerkt worden in panelen voor de trappenindustrie.

Trap op maat

Zeker wanneer u een trap van een specifiek duurzaam materiaal wilt, kan het lastig zijn om een standaard model te vinden dat in uw pand past. Maatwerk trappen zijn dan een goede oplossing. Deze trappen passen perfect in de woning die u geheel naar eigen smaak vormgeeft. Kijk bijvoorbeeld goed naar uw interieurstijl en zorg ervoor dat de maatwerk trap goed aansluit bij uw moderne, Scandinavisch of industriële interieur.

Vakkundig trappen plaatsen

Bij HR Trappen bent u ervan verzekerd dat uw nieuw trap vakkundig geplaatst wordt. Dit familiebedrijf bestaat al ruim dertig jaar en heeft een hoop ervaring met het plaatsen van maatwerk trappen. De focus ligt hierbij altijd op kwaliteit en de medewerkers doen hun uiterste best om uw wensen te realiseren. Duurzame maatwerk trappen zijn er in allerlei vormen en maten, waardoor u met hulp van de experts gegarandeerd een passende trap voor uw woning vindt.

https://www.hrtrappen.nl/