Koopcentraal
Image default
Aanbiedingen

3 baksels met kleurstoffen

Vind je het leuk om in de keuken te staan en dingen te bakken? Dan heb je vast wel eens gewerkt met vloeibare kleurstoffen. Naast kleurstoffen kun je allerlei kleurrijke versiersels gebruiken om een taart te versieren. Toch is het leukste om de cake zelf een vrolijke kleur te geven. Ben je benieuwd naar baksels die je kunt maken met de verschillende kleurstoffen? Lees dan verder en kom erachter! 

Regenboogtaart

De regenboogtaart is al een lange tijd populair en dat is niet voor niets. De regenboogtaart is een taart die uit verschillende lagen bestaat. De lagen hebben de kleuren van de regenboog, dus wanneer de taart open wordt gesneden komen er allemaal verschillende kleuren tevoorschijn. Tussen deze cake lagen wordt vaak een boter crème gebruikt in combinatie met jam. Deze combinatie zorgt ervoor dat de taart lekker smeuïg wordt. 

Marmercake 

Naast een regenboogtaart kun je ook een marmercake bakken met verschillende kleuren. Om te beginnen verdeel je het cakebeslag in bakjes en in iedere kom voeg je een andere kleurstof toe. Als je dit gedaan hebt vul je het bakblik met het beslag uit deze kommen. Deze kleuren lopen over in elkaar, maar vermengen niet. Hierdoor zal er een marmerpatroon ontstaan als je de cake na het bakken opensnijdt. 

Cupcakes

Cupcakes zijn altijd een goed idee, omdat ze bij iedereen in de smaak vallen. Deze kleine gebakjes kun je een vrolijke uitstraling geven door het toevoegen van kleurstof. Heb je een babyshower? Dan kun je deze cupcakes trakteren in een roze of blauwe kleur. Of organiseer je een themafeestje met een kleuren thema? Dan zijn deze gekleurde cupcakes een leuke snack om te serveren. 

Zoek jouw favoriete kleuren uit!

Heb je inspiratie opgedaan en wil je aan de slag gaan met kleurstoffen? Neem dan een kijkje op de website van Bouwhuis en bestel jouw favoriete kleuren. Wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren! 

 

https://www.bouwhuis.com/

Gerelateerde artikelen

Paarden

Tips voor chateaubriand bij jou thuis

Het beste aannemersbedrijf in de regio rond Zaltbommel luistert naar uw wensen