Koopcentraal
Image default
Woningen

Wil je een woning kopen in Den Haag, kijk eens bij TREC Housing

Woningen zijn tegenwoordig erg schaars, het gevolg hiervan is ook dat de prijzen enorm zijn gaan stijgen. Voor starters is het daarom erg moeilijk om een huis te vinden omdat je erg veel geld mee moet brengen. Wanneer je in de buurt van Den Haag wilt gaan wonen kun je de hulp van TREC Housing inschakelen, TREC Housing heeft namelijk een groot overzicht van alle woningen die beschikbaar zijn in Den Haag. Met de hulp van TREC Housing kun je dus op een makkelijke manier op zoek gaan naar jouw droomplek. 

Waarom zijn woningen schaars?

Er zijn momenteel meer mensen op zoek naar woningen dan dat er woningen beschikbaar zijn, er is dus een tekort aan woning. Doordat het aanbod lager is dan de vraag kan er een hoge prijs gevraagd worden voor de huizen. Door een makelaar in te schakelen is de kans groot dat je een betere deal krijgt, bij TREC Housing is dit dan ook altijd het doel. Daarnaast wil TREC Housing het verloop van de koop ook zo makkelijk mogelijk maken. Tijdens de aankoop van een woning zijn er namelijk veel dingen waar je op moet letten, dit moet ook allemaal volgens de regels gebeuren. TREC Housing kan dit en neemt de zorgen graag uit handen.

Bezichtigen met een makelaar

Wanneer je een woning gaat bezichtigen is dit altijd handig om samen met een makelaar te doen, een makelaar weet namelijk veel van woningen af en ziet dan ook snel wat wel of niet goed is. Door een makelaar in te schakelen voorkom je dus dat je een woning koopt waar veel aan gedaan moet worden terwijl je dit eigenlijk niet verwachtte. Je kunt hierdoor makkelijker plannen maken en dus ook eerder starten met het verhuizen of verbouwen.