Koopcentraal
Image default
Woningen

Een keuken renoveren met dank aan IKEA

Ben je groot fan van IKEA en op zoek naar een manier om losse keukenkastjes van IKEA in je keukenontwerp te verwerken? Goed nieuws: bij Ostoya Furniture kun je nu een nieuwe keuken laten ontwerpen met materiaal van IKEA. Ook is het mogelijk om een keuken geheel te renoveren met materialen van IKEA. De mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt. Er wordt namelijk een professionele ontwerper losgelaten op je wensen en ambities. Deze brengt in kaart wat je precies voor ogen hebt en laat zien wat er in jouw geval praktisch mogelijk is. Het creëren van een eigen keukenstijl doe je met behulp van unieke frontjes, werkbladen, handgrepen en lades. Vormgeven aan je droomkeuken of -garderobe wordt een fluitje van een cent. Het bedrijf koppelt je aan een professionele interieurontwerper die naar wens losse keukenkastjes van IKEA meeneemt in het ontwerp. Ook voor het renoveren van je keuken met IKEA kun je de ontwerper inzetten. Hier zijn vaste, all-inclusive kosten aan verbonden.

Hoe duur is een keukenontwerp?

Een keukenontwerp heeft een vaste prijs van 295 euro, all-inclusive. In ruil hiervoor geeft Ostoya Furniture je een geheel keukenontwerp. Je krijgt advies over het gebruik van kleuren en materialen. Jouw exacte wensen worden in kaart gebracht en op basis daarvan wordt een totaalplaatje gecreëerd. De producten beschikken over de hoogwaardige kwaliteit van IKEA. Zo worden er authentieke losse keukenkastjes van IKEA toegepast. Ook wanneer je jouw keuken laat renoveren met materialen van IKEA, bezit je een unieke designkeuken van hoge kwaliteit.

Ontdek leuke IKEA keukenkastjes

Losse keukenkastjes van IKEA nodig voor je keukenontwerp? Zoek niet verder. De losse keukendeurtjes en -kastjes zijn volledig te personaliseren in een uniek, eigen ontwerp. De expert biedt zo goed als onbeperkte mogelijkheden aan. Zo is het renoveren van een keuken met materiaal van IKEA verrassend divers. Je hebt een grote vrijheid in het kiezen van kleur en materiaal. In samenwerking met de ontwerper kan een keuken worden gecreëerd die volledig eigenzinnig en uniek is.