Koopcentraal
Image default
Zakelijk

Wat kost neon reclame?

Ben je op zoek naar neon reclame? Dan ben je bij de juiste bron aangekomen! In dit artikel vertellen we je alles over neon reclame. Zo kun je lezen wat de mogelijkheden zijn, maar ook wat de kosten hiervan zijn. Daarnaast geven we een aantal tips om ervoor te zorgen dat jouw neon reclame het beste tot zijn recht komt. Liever direct neon bestellen? Ga dan naar Neon District!

Wat is neon reclame?

Neon reclame is een unieke en opvallende manier van adverteren. Neon signs zijn al decennialang populair in veel steden over de hele wereld. Het is dan ook niet vreemd dat neon reclame steeds meer aan populariteit wint. In sommige gebieden, zoals in Las Vegas, zijn ze zelfs onmisbaar! je ziet het momenteel ook in andere landen en in Nederland steeds vaker voorkomen.

Wat zijn de kosten van neon reclame?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het formaat en de complexiteit van het ontwerp. Een eenvoudig neonbord kan al snel enkele honderden euros kosten, maar voor een groot en complex ontwerp ben je al gauw duizenden euros kwijt.

Als je op zoek bent naar neon reclame, is het belangrijk om eerst goed na te denken over wat je precies wilt laten maken. Het is namelijk niet mogelijk om neon signs later aan te passen of te veranderen. Dit betekent dat je goed moet nadenken over het ontwerp, de kleuren en de tekst die je wilt gebruiken. Als je er eenmaal uit bent, is het tijd om te gaan shoppen!

Neon District

Neon District is dé expert op het gebied van neon reclame. Wij maken al jarenlang neon signs voor bedrijven in allerlei verschillende branches. Van restaurants tot winkels, en van hotels tot nachtclubs: wij maken het allemaal! Wil je liever eerst even rondkijken? Dat kan natuurlijk ook! Op onze website vind je een galerij met verschillende projecten die wij in het verleden hebben gerealiseerd.