Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Verwelkom de Scandinavische stijl

Het zonnetje schijnt en dat betekent dat we massaal van onze bureaus naar onze tuinen verplaatsen. De tuinmeubels worden uit de schuur gehaald, tijdschriften worden ingekocht en we gebruiken onze groene vingers volop. Echter, niet alleen vallen de plantjes en het gras onder tuinonderhoud. Ook het verven van de schutting, het schilderen van het tuinhuisje en het beitsen van de tuinmeubels behoren tot deze categorie. Hoewel dit best een leuke klus is, hoeft het niet ieder jaar opnieuw te gebeuren, mits je de verf correct aanbrengt. Ben je benieuwd hoe je dit moet doen? Lees dan snel verder voor de tips van Moose Färg.

Al jaren is Moose Färg dé specialist op het gebied van houtverf en beitsen, waarbij wij onze kennis en ervaring inzetten om tot het beste eindresultaat te komen. Om die reden hebben wij de Zweden en het scandinavisch design als voorbeeld genomen, die bekend staan om hun houten huizen, blokhutten en tuinmeubels. De pastelkleuren verf is even typerend, die wij Hollanders maar al te graag in onze tuin willen zien terugkomen. Wil jij het vakantiegevoel in het noorden daarom ook naar de achtertuin halen? Kies dan voor de vochtregulerende verf van Moose Färg en laat je verrassen door het verbluffende resultaat. Je zal merken dat de verf eenvoudig aan te brengen is en het resultaat langdurig zal aanhouden. Zeg dus maar gedag tegen afbladderende verf en verwelkom de Scandinavische stijl.

Is jouw interesse gewekt en wil je graag de vochtregulerende houtverf bestellen? Ga dan snel naar de website van Moose Färg en bekijk het hele assortiment. Tevens kun je hier tips vinden voor het aanbrengen van verf op houten oppervlaktes, lezen over ervaringen van andere schilders en het brede kleurenpallet van Moose Färg naar het Zweedse voorbeeld. Wacht dus niet langer en laat je inspireren!

Voor meer info : https://www.moosefarg.nl/