Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Verduurzaam jouw huis met zonnepanelen

Om duurzaam door het leven te gaan, is veel inzet en doorzettingsvermogen vereist. Soms zie je wel eens op de televisie voorbij komen dat iemand zijn eigen tandpasta heeft gemaakt om maar geen verpakking te hoeven kopen, maar zo ver hoef je vaak nog niet te gaan. Desondanks wordt het steeds lastiger om een product te kopen zonder verpakking. Denk maar eens aan de komkommer, die standaard aanboden wordt in een plasticje. Toch zijn er ook andere manieren om duurzaam te leven. Kies er bijvoorbeeld voor om een zandloper van drie minuten in je badkamer op te hangen, zodat je timet hoe lang je doucht of neem de tijd om je afval te scheiden.

Naast alle kleine handelingen die je kan verduurzamen, zou je het ook groter kunnen aanpakken. Wijsman Duurzaam heeft zich hierin verdiept en werkt nu met manieren om zonkracht om te zetten in wisselstroom en hittebron. Via handige zonnepanelen wordt het zonlicht opgevangen, waarna er stroom ontstaat. Deze stroom moet met een fronius omvormer omgezet worden in werkende wisselstroom, dat gebruikt kan worden voor de dagelijkse stroomzuigers. Ook kun je de zonnewarmte gebruiken door deze op te vangen met zonneboilers. Deze zonneboilers zorgen ervoor dat de zonnewarmte toegepast kan worden op het water, zodat je warm water uit de kraan kan krijgen op basis van zonnewarmte.

Geloof jij in de mogelijkheden om jouw huis te verduurzamen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Wijsman Duurzaam en laat je inlichten door onze experts. Wij leggen je graag uit hoe wij te werk gaan en wat kosten zonnepanelen bedragen. Op die manier weet je waar je aan begint en wat de voordelen zijn, die het voor jou oplevert. Wacht dus niet langer en kom langs bij Wijsman Duurzaam of stel al je vragen telefonisch.

Voor meer info : https://www.wijsmanduurzaam.nl