Koopcentraal
Image default
Eten en drinken

Dit zijn de voordelen van een Thermapen

In de horecasector zijn thermometers onmisbaar om een optimaal resultaat te kunnen leveren. Stelt u zich eens voor dat uw kip halfgaar opgediend wordt? Dit zou een fiasco betekenen voor het restaurant of establissement. Om te controleren welke binnentemperatuur het vlees heeft gebruikt men vaak vlees thermometers. Er bestaan verschillende thermometers, sommigen gebruiken infrarood-straling waarbij het object niet eens wordt aangeraakt, en sommige thermometers steek je in het gerecht om zo de temperatuur te weten te komen. Een van de meest gebruikte varianten is de thermapen. Deze pen is de afgelopen jaren veel gebruikt door professionals en garandeert een uitstekend resultaat. Niet alleen is de thermapen makkelijk in gebruik, zij is ook makkelijk om te onderhouden en schoon te maken. Zo gaat deze pen erg lang mee en is het dus een uitstekende investering voor u.

Wat is een Thermapen precies?

Een Thermapen is een snelle manier om de temperatuur van voedsel te meten. Deze pen wordt met name gebruikt om de binnentemperatuur, gaarheid en kwaliteit te waarborgen. Zo kunt u optimaal koken zonder het object open te moeten snijden, hetgeen de mooie opmaak zou verpesten. De juiste temperatuur is van essentieel belang om het gerecht op de perfecte manier op te dienen. Niet voor niets gebruiken chef-koks en professionals deze thermapen al jaren. 

Wat zijn de voordelen van een thermapen?

Er zijn een aantal voordelen van een thermapen te noemen.

  • U meet snel en betrouwbaar de temperatuur van voedsel: de thermapen geeft u binnen 3 seconden het resultaat;
  • De thermapen is makkelijk schoon te maken en gaat lang mee;
  • Doordat de thermapen zeer nauwkeurig en snel is houdt u de controle over de temperatuur. Zo garandeert u het beste resultaat voor uw gerecht.

De thermapen is compact en makkelijk in gebruik. De pen geeft de temperatuur zeer nauwkeurig aan waardoor u verzekerd bent van een betrouwbaar resultaat.

Waar kan ik een thermapen kopen?

De thermapen is verkrijgbaar op onze website www.thermapen.nl of bij een van onze verkooppunten.

Op onze website vind u een ruim aanbod van kleuren en modellen. Wij verzenden uw bestelling gratis bij een bedrag vanaf € 24,95. Bestelt u voor 18:00 uur, dan verzenden wij uw bestelling vandaag nog.

Onze verkooppunten bevinden zich door heel het land. Onze vriendelijke verkopers staan u graag te woord voor al uw vragen. Kijk voor uw dichtsbijzijndste dealer op https://www.thermapen.nl/dealers

https://www.thermapen.nl/