Koopcentraal
Image default
Woningen

Vakkundig onderhoud van parket in Oosterhout en omgeving

Parketvloeren gaan vele jaren mee zolang de vloer goed wordt onderhouden. Als er vuil of vocht in het parket dringt, kan dit het materiaal beschadigen en ervoor zorgen dat het uitzet of krimpt waardoor er meer druk op komt te staan en het kan gaan golven. Het oppervlak van het parket in uw huis bevat een laagje dat ervoor hoort te zorgen dat vuil en water niet in aanraking komen met het eigenlijke materiaal van de vloer. Het is belangrijk om deze beschermlaag af en toe te vernieuwen. Rasenberg Parket is gevestigd in Terheijden en werkt in de omgeving van Oosterhout en Breda. Zij bieden u jarenlange ervaring op het gebied van vloeren.

Regulier onderhoud

Door gebruik wordt uw parketvloer op een gegeven moment dof en schraal. Dit geeft aan dat er onderhoud nodig is. Het kan goed zijn dat alleen de plekken die intensief gebruikt worden tekenen vertonen, toch is het verstandig om er direct iets aan te doen zodat het parket langer meegaat. Rasenberg Parket uit Terheijden biedt onderhoudsbeurten aan in de omgeving van Oosterhout en Breda. Voor een reguliere beurt gebruiken ze de Bona PowerScrubber die voorzien is van borsteltjes die de vloer grondig reinigen zonder het materiaal te beschadigen. Na verloop van tijd kan het zijn dat er grondiger werk nodig is aan uw vloer. In dat geval wordt een schuurmachine gebruikt die direct het geproduceerde stof opvangt, waardoor het niet door heel uw huis kan verspreiden en het hele proces veel minder moeite kost. Na de reiniging wordt er een nieuwe laklaag aangebracht en ziet uw vloer er weer fris en nieuw uit.

Schakel dit bedrijf ook in voor het leggen van een nieuwe vloer

Trekt u in een nieuw huis of bent u uw vloerbedekking stiekem al jaren zat? Rasenberg Parket heeft expertise op het gebied van parket in de omgeving Oosterhout. Ze helpen u om het beste materiaal en uiterlijk te kiezen voor uw situatie en leggen het parket vervolgens vakkundig in uw huis in Oosterhout.

https://rasenbergparket.nl/