Koopcentraal
Image default
Geschenken

Unieke sportprijzen laten maken door een professional

Wist je dat het tegenwoordig bij sportprijzen mogelijk is om een eigen ontwerp uit te laten werken door een professional. Zo krijg je altijd de prijs die helemaal bij jouw evenement past en dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs! Ontdek de mogelijkheden in dit artikel en denk alvast na over je eigen ontwerp!

Hoe kun je een eigen ontwerp uit laten werken door een producent van sportprijzen?

Voordat je op zoek gaat naar een producent is het eerst belangrijk om een ontwerp te maken van de soort prijs die je wilt. Ga je voor een grote gouden beker, een beeldje of misschien wel een rijk versierde medaille? De soort sportprijs die je kiest bepaalt voor een groot deel bij welke producent je terecht kunt. Wil je iets bijzonders of weet je nog niet precies wat voor soort sportprijzen je wilt? Ga dan eens langs bij een producent met een eigen showroom! Hier kun je de mogelijkheden op je gemak bekijken, vragen stellen en je laten adviseren.

Wat betaal je voor een zelfontworpen sportprijs?

Omdat de meeste sportprijzen tegenwoordig van kunststof worden gemaakt zijn ze een stuk goedkoper geworden. Nog niet zo lang geleden werden veel sportprijzen van metaal gemaakt wat ze niet alleen duurder maar ook zwaarder maakte. Je hebt tegenwoordig dus ook meer keuzemogelijkheden wat betreft de afmetingen van een beker, kampioensschaal of medaille die je wilt kopen.

In de regel is een sportbeker uiteraard duurder dan een medaille omdat er simpelweg meer werk en materiaal voor nodig is om een sportbeker te maken. Een medaille bestellen doe je bijvoorbeeld al vanaf een paar cent terwijl zelfs een kleine sportbeker al gauw een paar euro kost. Wil je een sportprijs helemaal zelf ontwerpen? Vraag dan een offerte op bij de producent. Tip: bij een grotere oplage betaal je vaak een stuk minder per sportprijs. Doe hier je voordeel mee bij grote toernooien of wedstrijden waarbij je iedereen een prijs wilt geven voor het meedoen!