Koopcentraal
Image default
Woning en Tuin

Een gezoete Belgisch hardsteen vloer

Als u gaat voor een vloer van Belgisch hardsteen, is zoeten van de tegels een goede optie. Steenhouwerij Breti uit Bladel bewerkt de steen, indien u dit wenst, op verschillende manieren. Uiteraard zagen zij eerst de tegels, waarna u kiest voor een schuurbewerking die u mooi vindt. Laat u de Belgisch hardsteen vloer zoeten door de vakkundige steenhouwers, zodat de tegels een mooi mat of juist prachtig hoogglanzend oppervlak krijgen. Het is net wat u het mooist vindt voor in uw woning of tuin in de buurt van Eindhoven. Wanneer u kiest voor extra grote tegels, lijkt het alsof de ruimte waarin deze tegels komen te liggen, veel groter is.

Door deze natuursteen haalt u unieke bouwelementen in huis

Uiteraard kiest u bij Steenhouwerij Breti uit Bladel, naast een vloer, ook voor andere producten van Belgisch hardsteen in de omgeving van Eindhoven. Denkt u bijvoorbeeld aan een mooi tafelblad voor op uw terras. Dit tafelblad kan veel hebben, waardoor u zorgeloos gezellige borrels geeft of uitgebreide diners houdt aan de unieke, blauwgrijze tafel. Als het regent of stormt, maakt dit niks uit voor het tafelblad. Belgisch hardsteen, ook wel arduin of blauwsteen genoemd, kan tegen alle weersomstandigheden. Heeft u al een mooie tafel, overweeg dan een rand voor om uw vijver van arduin of kies voor een prachtige omlijsting van uw voordeur.

Laat gezoete tegels in uw tuin neerleggen door deskundige steenhouwers

Kies voor deze bewerking van tegels voor in uw tuin, zodat ze nog bestendiger zijn tegen vocht, vuil en diverse weersomstandigheden. Neem contact op met de professionele steenhouwers voor de vloer van Steenhouwerij Breti en maak uw wensen kenbaar. Zij denken graag met u mee én geven persoonlijk advies in een gesprek. Geniet uiteindelijk jarenlang van deze tijdloze vloer, die een warme, natuurlijke én luxueuze uitstraling geeft aan uw woning.