Koopcentraal
Image default
Aanbiedingen

Tuinactiviteiten voor de zomer

In de zomermaanden hebben de studenten veel vrijheid. Velen kiezen ervoor om extra te gaan werken in de zomermaanden. Daarnaast houd je natuurlijk vrije tijd over. Waar geld wordt verdiend, wordt vaak ook geld uitgegeven. Zolang je plezier beleeft, is het geld het vaak wel waard. Wij zetten een aantal activiteiten voor jou op een rijtje. Met deze activiteiten beleef jij vast een paar onvergetelijke zomermaanden. 

Barbecueën 

Het zonnetje schijnt en er is geen wolkje te bekennen aan de lucht. Het kan maar een ding betekenen, namelijk: barbecueën! Een heerlijke barbecue vindt plaats in de achtertuin gezamenlijk met je vrienden of familie. Het eten is een leuke bijkomstigheid, maar voornamelijk de sfeer is onvergetelijk. Aangezien je buiten aan het eten bent, gaat het een stuk gemakkelijkere. Je pakt een paar plastic bordjes, bakjes gevuld met lekkernijen en het is prima. Binnen neemt men vaak ruim de tijd om de tafel netjes aan te kleden. Met een overkapping van www.buitenkampioen.nl kan je zelfs met de regenachtige weersomstandigheden nog buiten zitten. 

Bootje huren 

Heerlijk varen met de boot is een activiteit waar iedereen van droomt. Heerlijk bruin worden in het zonnetje op de boot. Neem voldoende eten en drinken mee. Wellicht kan je ondertussen uitstappen om van een heerlijke picknick te genieten. Wanneer je budget overhebt kan je eventueel ook kiezen om te gaan waterskiën. Er zijn veel activiteiten mogelijk op het water. 

Dagje uit 

Als student kan je vaak gebruik maken van gratis ov of reis je met korting. Je kunt het hele land voordelig door reizen. Vrijwel alles is te bereiken met het ov in Nederland. Wil je een dagje naar het strand? Of ga je liever een dagje shoppen? Alles is mogelijk. Bij een verre reis kan je eventueel ook een overnachting bijboeken. Op deze manier heb je langer de tijd om te genieten van het uitstapje.

 

https://www.buitenkampioen.nl/