Koopcentraal
Image default
Zakelijk

Hét platform voor alle soorten online testen

De kans is groot dat jij op zoek bent naar een manier om je medewerkers of kandidaten in eigen beheer te testen. Er is namelijk een reden dat je hier op de site terecht bent gekomen. Met behulp van het nieuwe Bridge Assessment Platform is het voor alle bedrijven en organisaties in Nederland mogelijk geworden om online testen een stuk toegankelijker te maken. Tijd om je meer te laten zien over de voordelen die je kunt ondervinden bij het gebruik van

Wat is Bridge Assessment Platform?

Het Bridge Assessment Platform is opgezet voor alle organisaties en bedrijven die hun werknemers op een zo eenvoudig mogelijke manier willen testen. Alle tests die via het platform worden afgenomen vinden volledig plaats via het internet. Geen gedoe meer met fysieke afspraken, maar een online test die door jouw mensen gewoon thuis kan worden afgenomen. Doordat je zelf de controle houdt over de testen ben je niet meer afhankelijk van een derde partij. Zo kan je zelf kiezen welke onderdelen je wel of niet in een online-assessment wilt opnemen voor jouw team.

Een groot voordeel van Bridge Assessment Platform is het feit dat het mogelijk is om een aanzienlijk uitgebreid scala aan online testen aan te bieden aan jouw medewerkers. Van een volledige loopbaan-test tot aan een diepgaande persoonlijkheidstest, met dit platform is nagenoeg alles mogelijk. Daar komt bij dat het mogelijk is om medewerkers te testen in een groot aantal talen, waaronder Duits, Engels, Frans en zelfs Russisch of Pools.

Ook kiezen voor online testen?

Mocht jij jouw organisatie of onderneming willen voorzien van hét platform op het gebied van online testen dan hoef je niet meer verder te zoeken. Met Bridge Assessment Platform weet je zeker dat ook jij voorzien bent van de beste service die er op dit moment te vinden is. Nog veel meer te weten komen over de voordelen van deze aanbieder? Neem dan even een kijkje op de site zelf, hier vind je nog veel meer informatie die je op weg kan helpen bij het maken van een keuze!